Cine asculta Radio 21 este probabil exasperat inca de saptamana trecuta de reclamele pentru noul concurs intitulat "Fugarul de la Radio 21".

Poate ca in momentul de fata, ideea e oarecum inovativa, insa trebuie sa recunoastem ca are cateva asemanari cu un alt concurs, lansat acum cativa ani la Kiss FM, "Black Box", in care se afla ceva si trebuia sa spunem despre ce e vorba. De altfel in cutie nu era nimic, decat virtual, si anume echipa Kiss Fm.

Daca pana acum cei ce participau la concursuri, trebuiau, in unele cazuri, sa raspunda la telefon cu "Ascult Radio 21", acum cei ce vor sa castige trebuie sa riste sa se faca putin de ras pe strada intreband necunoscutii "Tu esti fugarul de la Radio 21 ?".

O aventura gen "James Bond", in care ascultatori trebuie sa asculte postul pentru indicii si apoi sa se gandeasca in ce loc se afla presupusul fugar, a inceput luni iar locul de desfasurare al campaniei pare sa fie pentru moment capitala noastra, Bucuresti.

Oricum, cine are sperante ca va castiga ceva la concursurile de genul asta, eu zic sa va mai ganditi odata si sa nu visati la cai verzi pe pereti, pentru eventualul castigator... felicitari in avans...