Asa cum probabil ne-am obisnuit deja, nu exista sezon fara scandal, care mai de care menit sa aduca in orice caz zeci de mii de comentarii pe site-urile ziarelor care le lanseaza.
Am putea crede insa ca acest gen de dezvaluiri soc sunt menite sa aduca exact ceea ce ziarele de scandal cauta, audienta si vanzare.

Cel mai nou scandal il are ca protagonist pe fostul ministru al muncii si protectiei sociale, nimeni altul decat celebrul Paul Pacuraru, personajul interpretat cu mare talent si de cei de la Mondenii.

Circula pe internet, mai precis pe site-ul Libertatea, un videoclip in care fostul minsitru apare dezbracat in maieu, la el acasa, vorbind pe messenger si aflat intr-o sesiune de webcam...
V-ati fi gandit vreodata ca Paul Pacuraru sta pe mess cu webcamul deschis ? Cu siguranta eu unul nu imi imaginam asa ceva...

Ce e si mai amuzant este faptul ca filmul, chipurile, a fost gasit pe internet din intamplare de jurnalistii Libertatea pe un site XXX. Stau si ma intreb daca asta fac jurnalistii la locul de munca ?

Videoclipul, care poate fi urmarit aici, pare sa il arate chiar pe minstru, numai ca personal nu cred ca e una si acceasi persoana. De asemenea mi se pare putin cam suspect faptul ca in fereastra apare scris textul "Webcam for Paul Pacuraru". De regula id-urile nu sunt create cu numele real, dar exista si exceptii...

Mai trebuie adaugat ca fostul ministru a recunoscut ca a discutat pe internet cu doi tineri, aflati atunci in Germania, care voiau sa il santajeze. El spune ca filmul a fost facut pentru a-l santaja si sustine ca acele cadre in care personajul prezentat se masturbeaza sunt trucate.

Nu stiu ce parare aveti voi, dar mie personal, mi se pare ca orice politician sanatos la cap, nu ar risca sa stea pe messenger si sa se masturbeze in fata unei camere web, constient fiind ca cel ce se uita la imaginile cu el ar putea face orice. Una e sa fi filmat pe ascuns, cum au fost si alte cazuri, si alta e sa te expui de unul singur.