Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Bendeac revine cu "In puii mei" pe Antena 1

Mihai Bendeac se întoarce pe micul ecran din 10 octombrie! Şi o face cu stil, “În puii mei”, emisiunea lui de pe Antena 1, aducând în platou...

Mihai Bendeac se întoarce pe micul ecran din 10 octombrie! Şi o face cu stil, “În puii mei”, emisiunea lui de pe Antena 1, aducând în platou o “armată” de vedete pentru a-i distra pe telespectatori.

Lângă Bendeac, pe micul ecran vor apărea Daniel Buzdugan şi Monica Anghel, dar şi frumoasa Da-iana Anghel, fiecare interpretând şi ironizând în platou personaje din viaţa publică românească.

“Emisiunea va fi fantastică. Vom interpreta foarte multe personaje, iar eu mi-am îmbogăţit repertoriul. Nu am renunţat la personajul Bănel, la Ştefan Bănică jr sau la Mircea Solcanu, dar alături de acestea se vor adăuga multe altele. Iar echipa este fantastică pentru că sunt cu toţii foarte haioşi”, ne-a spus Bendeac, imitându- l pe Traian Băsescu.

Un comentariu

  1. Abia astept sa-l vad pe Bendeac. Desi nu este idealul meu masculin, s-ar parea ca este singurul care ma face sa rad cu adevarat.Desi sa fiu sincera am inceput sa anticipez!!!Inca nu i-am vazut noua emisiune, deci nu am cum sa ma pronunt inca, dar....cum speranta moare ultima,astept sa-i vad ultima realizare. Sper sa si merite!
    La naiba in puii mei!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS