Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Dupa alegeri cad mogulii de presa

Slava domnului am scapat de tot acest circ electoral, care initial ma convinsese sa scriu doua trei randuri; doar ca m-am cam plictisit de p...

Slava domnului am scapat de tot acest circ electoral, care initial ma convinsese sa scriu doua trei randuri; doar ca m-am cam plictisit de politica si de politicieni. Lasand la o parte toata aceasta valva cu cine a castigat de fel, cine a fraudat mai mult, cei de la Evenimentul Zilei publica un articol legat de problemele financiare prin care trec grupuri media sau de presa, care culmea nu i-au fost deloc prietenoase lui Basescu.

Imediat după anunţarea rezultatelor scrutinului prezidenţial, boardul grupului Realitatea - Catavencu a comunicat, într-o şedinţă, că s-ar putea face restructurări. Acestea ar putea viza atât postul TV, cât şi agenţia NewsIn. Criza financiară, dublată de rezultatele alegerilor prezidenţiale, au dat o lovitură puternică trustului deţinut de Sorin Ovidiu Vîntu. Potrivit surselor EVZ, imediat după anunţarea rezultatelor la alegerile prezidenţiale, Sergiu Toader, project managerul grupului Realitatea-Caţavencu, a convocat o şedinţă în care a comunicat faptul că trustul are probleme financiare şi că vor urma restructurări.

De asemenea unul dintre ziarele care au înregistrat în ultimii ani scăderi dramatice de tiraj traversează acum o perioadă grea: „Gardianul” are probleme în justiţie, unde firmele la care a adunat datorii îi cer falimentul.

SC Sanoma Hearst România, societatea care editează revista „Marie Claire”, a obţinut în instanţă deschiderea procedurii insolvenţei la SC Best Media Press, ceea ce înseamnă primul pas către falimentul societăţii care editează ziarul „Gardianul”.

Citeste articol complet pe EVZ.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS