Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Anahi pe 13 martie la Sala Palatului

Dupa isteria pe care a provocat-o in intreaga lume destramarea grupului RBD, pentru fanii fideli iata si o veste buna: ANAHI va concerta in ...


Dupa isteria pe care a provocat-o in intreaga lume destramarea grupului RBD, pentru fanii fideli iata si o veste buna: ANAHI va concerta in aceasta primavara la Bucuresti! Concertul face parte din turneul de promovare a albumului „Mi Delirio”, primul album solo lansat dupa despartirea trupei RBD (2009).

Kompas Events, AC Teocta si Project Events, anunta oficial ca evenimentul va avea loc pe data de 13 martie 2010, incepand cu ora 20.00, la Sala Palatului din Bucuresti. Turneul a inceput pe 5 decembrie 2009 si va dura pana in mai 2010 si va cuprinde tari ca Argentina, Mexic, Statele Unite, Columbia, Venezuela, tari din America Latina, Romania, Slovenia, Croatia, Muntenegru, Polonia, Serbia, Italia, Spania, Republica Dominicana si Puerto Rico. Show-ul absolut incendiar pe care il va prezenta carismatica solista va fi o surpriza pentru toti cei care vor fi prezenti la concert. Anahi a fost timp de mai multi ani imaginea unei cunoscute marci de racoritoare si a jucat in diferite filme si telenovele. Zambetul si charisma ei au cucerit lumea.Telenovela Rebelde, in ea care a detinut unul dintre rolurile principale, s-a bucurat de un succes nebanuit, depasind frontierele si ajungand sa fie transmisa in toata America Latina si Statele Unite, dar si in tari ca Spania, Romania, Serbia, Slovenia si Germania, precum si in tari din Orient. Datorita succesului telenovelei, a luat fiinta grupul RBD. Alaturi de colegii sai Dulce María, Maite Perroni, Alfonso Herrera, Christopher von Uckermann si Christian Chávez, Anahi a inregistrat cinci albume si trei DVD-uri care s-au vandut in milioane de exemplare in intreaga lume. Inainte de a se implica in proiectul RBD, Anahi a mai lansat trei albume solo: „Hoy Es Manana” (1996), „Anclado en Mi Corazon” (1997), „Baby Blue” (2000) si o editie speciala a albumului „Baby Blue”, intitulata „Una Rebelde en Solitario” (2006).Biletele au preturile cuprinse intre 50 si 250 RON.

Pentru fani, au fost scoase la vanzare bilete la pretul de 500 RON. Aceste bilete sunt in primul rand, chiar in fata scenei. Cei care cumpara aceste bilete intra in posesia:

* unui poster

* CD semnat Anahi

* participa la o intalnire cu artista si primesc o poza de grup cu Anahi.

DETALII PEPENTRU COMENZI


Un comentariu

  1. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS