Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Juridic TV, prima televiziune juridică

Juridic TV, prima televiziune dedicată informării juridice a populaţiei, va începe să emită online la începutul lunii februarie şi va difuza...


Juridic TV, prima televiziune dedicată informării juridice a populaţiei, va începe să emită online la începutul lunii februarie şi va difuza un program zilnic 24 de ore din 24, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii casei de avocatură Coltuc, care finanţează proiectul.

Ideea Juridic TV a apărut din lipsa emisiunilor informative juridice din grilele posturilor de televiziune care emit în prezent în România. Astfel, scopul noii televiziuni este să ajute populaţia să cunoască în mod gratuit sistemul judiciar din România.

Accesul la programele difuzate de Juridic TV va fi gratuit. Postul va difuza program 24 de ore din 24, din care 12 ore în direct. Grila Juridic TV va cuprinde emisiuni de consultaţii juridice, programe despre cazurile nemulţumiţilor din justiţie, dar şi despre dosare CEDO şi discuţii despre procese. Totodată, televiziunea va difuza procese live.

Echipa Juridic TV este formată în prezent din 15 persoane cu studii preponderent juridice, jurnalistice, economice şi două persoane care se ocupă de partea de IT.

"Intenţionăm să mărim numărul persoanelor implicate în proiect, dar acest lucru nu va fi posibil până nu observăm impactul pe care Juridic TV îl are asupra publicului ţintă. O primă analiză a impactului se va efectua în luna martie a acestui an, respectiv la o lună de la lansarea oficială. Dacă rezultatele sunt pozitive şi la nivelul aşteptărilor, intenţionăm să facem demersurile necesare obţinerii unei licenţe CNA pentru dezvoltarea proiectului", au spus reprezentanţii Juridic TV.

Televiziunea Juridic TV este susţinută financiar de casa de avocatură Coltuc. Potrivit reprezentanţilor casei de avocatură, până în prezent, suma investită în Juridic TV se ridică la 150.000 de euro.

Sediul noului post de televiziune va fi în Bucureşti.

Mediafax.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS