Toata lumea e obsedata sa slabeasca... si eu sunt printre aceste persoane, doar ca a trebuit sa trec la o dieta mai sanatoasa fortat de imprejurari. Lasand astea de o parte, studiile arata ca nu e de ajuns sa mergem la sala de exemplu... ci sa adoptam si un regim alimentar mai sanatos. Cu toate astea exista si cateva trucuri care te pot ajuta in lupta ta cu kilogramele.

Daca iti doresti ca dieta de slabire pe care tocmai ai inceput-o sa dea rezultatele dorite, este necesar sa depui efort fizic. Pentru ca nu iti este tocmai la indemana sa mergi de trei ori pe saptamana la sala, ori sa alergi in fiecare dimineata prin parc, poti recurge la alte activitati fizice prin care sa pierzi caloriile.

Cat mai mult sex


Stiai ca in jumatate de ora de sex se ard aproximativ 100 de calorii? Chiar daca la prima vedere nu pare mult, mai multe minute de pasiune te vor ajuta sa pierzi mai repede kilogramele nedorite, intr-un mod sanatos. O partida de sex pune in miscare fiecare grupa musculara din corp si duce la oxigenarea corecta a inimii si a plamanilor. Si nu uita ca sexul elibereaza hormonul fericirii, care te bine dispune si te ajuta sa vezi viata mai frumoasa.

Adopta un caine


Daca nu ai deja un animal de companie, adopta un caine. Astfel, impusti doi iepuri dintr-o lovitura: faci o fapta buna si apoi vei fi stimulata (dar si nevoita) sa mergi zilnic in parc cu cainele. Partea cea mai buna este aceea ca un catel va fi mereu un partener puternic la fiecare mic maraton pe care il veti face impreuna. Mai mult decat atat, ai siguranta ca animalutul tau nu te va refuza niciodata si nu va gasi scuze pentru a nu merge la o tura de alergat.

Asculta muzica


S-a demonstrat stiintific faptul ca persoanele care asculta muzica sunt mult mai stimulate sa faca si sa continue exercitiile fizice. Asadar, indiferent ca mergi cu bicicleta, ca alergi, ca mergi cu rolele sau ca faci aerobic, fa-ti un playlist cu muzica energica (in general melodiile pe care dai din picior atunci cand esti la birou sau in autobuz).

Articol complet pe acasa.ro