Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cum se fac remarcate vedetele...

Desi este cunoscuta de o lumea intreaga, Lady Gaga ramane, pentru multi dintre noi, un mister. Daca aceasta a tinut sa clarifice ca in ceea...

Desi este cunoscuta de o lumea intreaga, Lady Gaga ramane, pentru multi dintre noi, un mister.
Daca aceasta a tinut sa clarifice ca in ceea ce priveste machiajul ea a avut ca exemplul mai intai pe mama ei, apoi pe Marilyn Monroe si Judy Garland, intrebarea care ramane pe buzele tuturor este: "Are Lady Gaga penis sau nu?".

Bineinteles ca diva de la Hollywood a fost amuzata de acest zvon pe care nu l-a negat si nici nu l-a confirmat, in schimb a marturisit ca a avut relatii sexuale atat cu barbati cat si cu femei.
Urmatorul hit pe care cantareata il va promova se numeste "Lady Gaga dies hard", iar pentru interpretarea piesei aceasta are un scenariu inedit.

"Stim cu totii ca unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale anului trecut a fost daca am sau nu p**a, asa ca de ce sa nu le dam oamenilor ceea ce vor? Vreau sa port o p**a atasata de vaginul meu", a declarat Lady Gaga intr-un interviu acordat revistei Q Magazine.
Intr-un alt interviu faimoasa cantareata in varsta de 23 de ani, pe care ii va implini pe 28 martie, a declarat ca momentan citeste Biblia.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS