Cine a devenit fan al filmelor coreene difuzate de TVR nu are nici un motiv de ingrijorare (ca de altfel nici ai mei parinti). “Secrete de la palat” este numele noului serial coreean ce urmează să debuteze joi, la TVR.

Producţia care va fi difuzată zilnic, începând cu ora 18.25, continuă seria dramelor istorice coreene şi aduce telespectatorilor povestea lui Seondeok, frumoasa regină care, pentru a-şi salva poporul, a trebuit să renunţe la iubirea vieţii ei.

În timpul celor trei regate ale Coreei, micuta prinţesă Deokman - cum se numea regina Seondeok în copilărie- , a trebuit să fie abandonată de părinţi încă de la naştere şi a fost despărţită de sora ei geamănă Chonmyong.

Cincisprezece ani mai târziu, ea revine la palatul din Silla, unde îşi uneşte forţele cu sora sa geamănă pentru a lupta contra frumoasei dar maleficei Mi-Shil şi pentru a ocupa tronul care li se cuvine.

Cele două prinţese vor fi ajutate de oameni de încredere, însă complotul pus la cale de puternica Mi-Shil pentru a înlătura moştenitoarele de la tron va avea ca rezultat moartea lui Chonmyong.

Cu scene istorice de luptă şi cu o distribuţie de excepţie, „Secretele de la palat” este biografia romanţată a reginei care a devenit prima femeie conducătoare a Sillei, lăsând în urmă multe realizări istorice.

Sursa: EVZ.ro