Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Dependenţa de Internet ar putea fi trecută la boli mintale

Eşti tânăr, dornic de a te informa şi relaxa online? Stai câteva ore pe zi pe Internet citind noutăţile sau socializând pe site-urile de pro...

Eşti tânăr, dornic de a te informa şi relaxa online? Stai câteva ore pe zi pe Internet citind noutăţile sau socializând pe site-urile de profil? Atunci eşti nebun iar locul tău este într-un sanatoriu!

Aceasta este concluzia autorităţii de psihiatrie şi psihoterapie din Statele Unite. Această organizaţie va publica în curând o versiune revizuită a "bibliei" din domeniu, numită Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders. Printre noile disfuncţionalităţi care vor fi menţionate în acest ghid, există şanse mari să se regăsească şi dependenţa de Internet.

Lucrurile nu sunt deocamdată bătute în cuie. Cert este că American Psychiatric Association, studiază acum această posibilitate. Dacă se va concretiza, numărul internauţilor americani ar putea scădea dramatic şi în acelaşi timp sanatoriile ar deveni supra aglomerate.

Următorul pas este ca navigarea pe Internet să fie trecută în Codul Penal ca infracţiune, la fel ca şi consumul de droguri. Aşa măcar ajungi să apreciezi internarea la nebuni în locul puşcăriei, dacă se dovedeşte că ai probleme la mansardă şi beneficiezi de serviciile unui avocat bun.

Go4it

Un comentariu

  1. Eu sunt de moda veche. Nu prea inteleg aceasta socializare pe NET.Nu stiu cate sentimente sau emotii poti transmite printr-un cablu!!!!!!!!Prefer sa-l privesc in ochi pe cel sau cea careia ii vorbesc!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS