Recent

latest

Mania Lady Gaga le-a cuprins pe cantaretele noastre

miercuri, aprilie 21, 2010

/ by Bogdan Chirea
Trebuie sa recunoastem ca de la o vreme mai toate cantaretele de pe ale noastre meleaguri incearca sa (re)iasa in evidenta, poate poate vor face fata crizei dar si exploziei de prea multe hituri care umplu la refuz playsliturile posturilor de radio.

Si pentru ca la romani a prins bine Lady GaGa, cea care se prespupune a fi urmasa Madonnei, cantaretele noastre nu au stat mult pe ganduri si au trecut la actiune.
Daca mai intai am avut ocazia de a o admira pe Anda Adam, cum se misca "lasciv" si se imnbraca la fel de elegant ca Lady GaGa, recent am avut surpriza sa aflam ca nu e singura adepta.

Probabil impulsionata de succesul avut de colega ei de breasla si de faptul ca nu a fost luata peste picior, mai nou Delia Matache, fosta membra a N&D, s-a gandit sa revina si ea in centrul atentiei. Artista a fost prezenta recent in studioul lui Maruta unde a interpretat noua ei piesa, Sunshine. Piesa ar fi fost interesanta daca nu ne-ar fi atras atentia asemenarile izbitoare cu Lady GaGa...care pare a deveni o obsesie nationala si mondiala.

La asemenea lucruri nu poti sa mai zici nimic, doar poate sa exclami, "jalnic"

( Hide )
  1. Nu mi-a placut niciodata Delia. Cand abordezi prea multe stiluri, inseamna ca nu ai nici unul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Citește-ne și pe Google News

watchshop.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo