Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Michael Bolton canta la Constanta

Cantaretul Michael Bolton revine in Romania, de data aceasta la Constanta, unde va sustine un concert pe 17 iulie, informeaza organizatorii,...

Cantaretul Michael Bolton revine in Romania, de data aceasta la Constanta, unde va sustine un concert pe 17 iulie, informeaza organizatorii, International Creative Artists.

Cel mai recent concert sustinut de Michael Bolton in Romania a avut loc la Bucuresti, la sfarsitul lui iunie 2009.

Show-ul din 17 iulie face parte dintr-un turneu mondial de promovare a ultimului sau CD, "One World One Love", la realizarea caruia a colaborat Lady Gaga, melodia "Murder My Heart" fiind compusa de Michael Bolton impreuna cu aceasta.

Spectacolul din Romania a fost inclus pe lista turneului chiar de Michael Bolton, artistul fiind impresionat de dragostea cu care a fost primit de fiecare data de publicul din tara. "Voi veni de fiecare data cu drag in tara voastra, romanii sunt prietenii mei", a spus el fanilor.

Surse din rândul organizatorilor concertului susţinut de Michael Bolton la Constanţa pe 17 iulie au confirmat redactorilor cotidianului Cuget Liber că în proporţie de 80% acesta va avea loc pe amplasamentul unde a susţinut concertul şi Julio Iglesias – Poarta 1 Port.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS