Odata cu evolutia internetului, romanul nostru, iubitor de filme si seriale, a inteles ca cea mai buna metoda de a vedea un film bun nu este in nici un caz televizorul, mai bine zis posturile de televiziune. Daca la metoda inchiriat DVD-uri am renuntat de mult, sau conexiunea de internet nu ne ajuta sa vedem un film nou direct online, atunci mai ramane alternativa descarcarii unui film de pe net.



Cum multi dintre noi folosim programe gen DC++, Torrent, cele mai multe din fisierele descarcate nu au evident si subtitrarile aferente in limba romana. Solutia este bineinteled tot internetul, sau mai bine zis site-urile de subtitrari. Am tot respectul pentru oamenii din spatele subtitrarilor gasite pe aceste site-uri, caci stiu cat de greu este sa lucrezi la o subtitrare si cat timp ocupa o astfel de activitate.

Dar care sunt cele mai bune site-uri de profil de pe la noi ?

1. subtitrari.regielive.ro - este poate cea mai buna sursa de subtitrari in momentul de fata.

2.titrari.ro
- este unul din cele mai vechi dar si cele mai populare site-uri de gen de la noi.

3. Subtitrari Tvblog - Daca esti pasionat de seriale, blogul tvblog.ro iti ofera pe langa cele mai noi informatii despre serialele momentului si o sectiune speciala, actualizata la zi cu ultimele subtitrari ale episoadelor serialelor tale favorite.

4. subtitrari-noi.ro - este un site lansat nu cu mult timp in urma dar care promite sa iti ofere subtirarile celor mai noi filme de pe net.

5. subtitrari-filme.ro - pentru ca exista multe site-uri ce ofera subtitrari pentru filme, au aparut bineinteles si motoare de cautare pentru subtirari care iti ofera link-uri de descarcare ale subtitrarilor de pe site-uri de profil, ca cele enumerate mai sus. Site-ul de fata este in opinia mea unul din cele mai bune motoare de cautare din aria .ro.

Lista poate continua cu www.subs.ro, www.mysubtitles.ro s.a.