Emotii mari aseara pentru cei care se mai uita la televizor la postul public de televiziune. Ca si mine de altfel printre putinele evenimente pe care le urmaresc cu interes pe TVR se afla, ca in fiecare an, Eurovision.

Trebuie sa recunosc ca nu m-am uitat la toata transmisiunea semifinalei cu numarul doi a competitiei din Norvegia, ci doar a doua jumatate. A fost de ajuns cat sa imi fac o idee despre piesele din concurs si cat de buna e piesa noastra in comparatie cu celalalte.

Emotiile au fost mult mai mari pe final, atunci cand am aflat rezultatele. Anuntate intr-o ordine aleatorie, cele 10 tari calificate au trecut cu multe emotii in finala. De altfel emotiile au fost puternice si pentru noi, pana si comentatorii de la TVR, Geanina Corondan si Leonard Miron au trecut de la agonie la extaz.

Din a doua semifinală mai merg alături de noi în finală: Georgia, Ucraina, Turcia, Israel, Irlanda, Cipru, Azerbaidjan, Armenia, Danemarca.

Emotiile mari vor fi sambata seara de la 21,30 cand va avea loc finala Eurovision 2010, organizata anul asta de Norvegia.