Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Andreea Berecleanu e noua vedeta a Observatorului

Andreea Berecleanu ii va lua locul Alinei Petrescu ca prezentatoare a principalului jurnal de stiri al Antenei 1, Observator 19, incepand de...

Andreea Berecleanu ii va lua locul Alinei Petrescu ca prezentatoare a principalului jurnal de stiri al Antenei 1, Observator 19, incepand de luni, 23 august, urmand ca Alina Petrescu sa se ocupe de un proiect pentru Antena 3, au anuntat, marti, reprezentantii Antena 1. Alina Petrescu este inlocuita de Berecleanu la sase luni dupa ce a fost aleasa sa-i inlocuiasca pe Lucian Mandruta si Alessandra Stoicescu la pupitrul jurnalului de seara al Antenei 1.

Andrei Zaharescu va prezenta in continuare Observatorul de la ora 23.00.

Aceasta este ce-a de-a doua modificare facuta de cei de la departamentul de stiri al Antenei 1 in decurs de sase luni de zile. Incercand parca sa se mai apropie de rivalii de la Pro TV, aplicand reteta prezentatoarei de stiri, dupa 6 luni rezultatele au fost slabe.

Desi au ales acum tot o Andreea, fosta protevista chiar, se pare ca cei de la Antena 1 uita ca problema nu e chiar cine prezinta stirile ci formatul lor.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS