Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Disney Junior un, nou canal pentru copii

Compania Walt Disney din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) va lansa Disney Junior, o nouă platformă multiplă pentru copiii cu vârst...

Compania Walt Disney din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) va lansa Disney Junior, o nouă platformă multiplă pentru copiii cu vârste cuprinse între doi și șapte ani, ce va fi disponibil în România de la 1 iunie 2011.

Noul canal va înlocui Playhouse Disney, post ce a fost lansat în Marea Britanie în septembrie 1999 și transmis în 109 țări din întreaga lume. Platforma Disney Junior va avea un website integrat, VOD (video la cerere) și platformă de descărcare mobile și cu plată.

În România, Playhouse Disney nu emite ca un canal de sine stătător, ci doar ca un calup de programe ce aparține postului Disney Channel. Aceste desene sunt difuzate în fiecare zi din cursul săptămânii, de la ora 07.15 la ora 08.35, și în week-end, de la ora 06.00 la ora 07.15.

Disney Junior va cuprinde programe deja cunoscute, cum ar fi „Clubul lui Mickey Mouse”, „Moto-animăluțele din junglă”, „Manny Iscusitul” și „Agentul Special Oso”, dar și unele seriale noi precum „Jake and the Never land Pirates”.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS