Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Antena 1 lanseaza in Romania "X Factor"

Show-ul care a transformat oameni obisnuiti in superstar-uri prinde glas la Antena 1. In curand, Antena 1 le va aduce telespectatorilor &quo...

Show-ul care a transformat oameni obisnuiti in superstar-uri prinde glas la Antena 1. In curand, Antena 1 le va aduce telespectatorilor "X Factor", un format international de succes, originar din Marea Britanie. Produs si difuzat in peste 20 de tari, show-ul isi propune sa descopere cele mai valoroase voci.

Fara bariere de varsta sau stil, "X Factor" a rasturnat audientele din intreaga lume, bucurandu-se de o incredibila popularitate in randul telespectatorilor. Creat de Simon Cowell in Marea Britanie, formatul a fost rapid achizitionat de televiziuni din intreaga lume, astfel ca la sfarsitul anului 2010 existau deja 47 de castigatori ai concursului.

In curand, Antena 1 va aduce in Romania "X Factor," cel mai tare show de gen al deceniului. Formatul "X factor" se diferentiaza de alte show-uri din lume, prin faptul ca juriul, format din personalitati reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finalistii, ci ii si indruma. Pe parcursul emisiunii, juriul se transforma din judecatori in adevarati mentori. Asadar, in concurs nu sunt numai cei care canta, ci si reputatiile membrilor din juriu.

"X Factor" va lua startul cu un casting la nivel national, unde aspirantii la o cariera muzicala vor face tot posibilul sa deomonstreze ca merita sa mearga mai departe. Urmeaza apoi o noua etapa, in care membrii juriului sunt desemnati pentru a pregati semifinalistii, iar alegerea castigatorului se va face in urma unei succesiuni de reprezentatii live, in timpul carara telespectatorii vor avea posibilitatea sa isi voteze concurentii preferati. Cei care insumeaza cele mai putine voturi vor parasi, pe rand, competitia pentru ca decizia finala sa ii apartina tot publicului, el fiind cel care va alege cine are acel factor x necesar unui om talentat sa devina un superstar.

Succesul show-ului in intreaga lume se datoreaza si personalitatilor implicate in procesul de jurizare si indrumare a participantilor. Printre membrii juriului din Marea Britanie, locul unde a fost difuzat pentru prima data "X Factor", se numara pe langa Simon Cowell - creatorul formatului, Danii Minogue, Cheryl Cole, Sharon Osborne sau Louis Walsh. Nume mari se vehiculeaza si in juriul din Statele Unite unde show-ul urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an. Printre vedetele ofertate sa se implice in "X Factor" din Statele Unite se numara Mariah Carrey, Naomi Campbell, Jessica Simson si altii.

Antena1.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS