Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Amy Winehouse zice pas, numai vine in Romania

Dupa ce s-a facut de ras la Belgrad unde a cantat beata crita pe scena, cantareata Amy Winehouse a decis sa isi anuleze intreg turneul Euro...

Dupa ce s-a facut de ras la Belgrad unde a cantat beata crita pe scena, cantareata Amy Winehouse a decis sa isi anuleze intreg turneul European pe care avea de gand sa il sustina vara asta. Initial managamentul anuntasera ca urmatoarele doua concerte au fost anulate din cauza problemelor ei cu alcoolul, ins acestia au revenit ieri cu un nou anunt.


"Amy Winehouse anuleaza toate aparitiile programate in cadrul turneului sau. Intreaga sa echipa va face tot ce se poate pentru a o ajuta sa-si revina in cea mai buna forma. Ii vom acorda oricat timp are nevoie pentru ca acest lucru sa se intample" afirma reprezentantii artistei britanice, intr-un mesaj adresat tuturor fanilor din tarile in care Amy Winehouse ar fi urmat sa concerteze in aceasta vara.

Posesorii biletelor la concertul pe care artista britanica urma sa-l sustina la Bucuresti, pe Stadionul Iolanda Balas Soter, isi pot recupera contravaloarea lor incepand de luni, 27 iunie, pana pe data de 15 august, inclusiv.


Artista s-a facut cunoscuta si datorita hitului Rehab, in care vorbeste tocmai despre problema cu alcoolul. De data asta, in loc de No, no, no ar fi bine sa zica da.Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS