Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Matt LeBlanc revine la HBO

Starul din celebrul serial de televiziune Friends revine la HBO intr-o noua productie intitulata "Episoade" care se va difuza în p...
Starul din celebrul serial de televiziune Friends revine la HBO intr-o noua productie intitulata "Episoade" care se va difuza în premieră la HBO, din 17 septembrie, sâmbăta, de la ora 20.00. Este un serial de comedie în în şapte părţi, în care actorul Matt LeBlanc (interpretul lui Joey din sitcomul Friends, tradus la noi Prietenii tăi), se joacă pe sine însuşi.


Episoade este un serial de comedie ce spune povestea unui cuplu de britanici, Sean şi Beverly Lincoln, care au produs un serial de mare succes, Lyman’s Boys. La o gală de premiere ce are loc în Londra, cei doi sunt vrăjiţi de un puternic şi carismatic producător american, care îi convinge să se mute în Los Angeles şi să-şi refacă serialul pentru publicul american – din păcate, cu rezultate dezastruoase.
Lucrurile o iau razna încă de la prima întâlnire de studio. Ca şi cum nu era destul, şeful studioului decide să-l înlocuiască pe protagonist cu Matt LeBlanc!

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS