Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Adauga buton de share pe site-ul tau

In urma cu ceva timp  discutam de posaibilitatea adaugarii pe site/blog a unei casute de like sau share pe Facebook. In acest articol vom de...


In urma cu ceva timp  discutam de posaibilitatea adaugarii pe site/blog a unei casute de like sau share pe Facebook. In acest articol vom dezvolta un pic ideea si vom vorbi de o casuta/buton de share pe care se incorporeaza usor in site.

Importanta unui astfel de buton sta cel mai mult in calitatea articolului publicat si impresia facuta cititorului care poate sa dea mai departe acest articol si sa il imparta cu prietenii pe care ii are pe retelele de socializare. In acest fel reusim sa imbunatatim page rankul site-ului nostru si totodata putem obtine noi vizitatori pe site.

Pe internet exista o gramada de site-uri si optiuni de inserare a unei casute de share pe site. De asemenea exista posibilitatea adaugarii unui buton pentru tot site-ul sau un buton pentru fiecare articol in parte.


Unul din cele mai apreciate servicii, pe care eu unul il folosesc cel mai adesea, este cel al celor de la Addthis. Unul din motivele pentru care il apreciez este ca e usor de configurat si nu imi trebuie nici un cont pentru a obtine acest buton. Avantajele serviciului sunt cele peste 300 de servicii(site-uri) unde pot fi distribuite linkuri, integrarea pe aproape orice tip de site (Blogger, Wordpress, Joomla, HTMl etc), suport in 50 de limbi.

Inainte sa va apucati sa inserati butonul de share pe site-ul dumneavoastra, verificati mai intai daca aveti deja instalat un serviciu similar. (De exemplu blogger ofera o optiune similara care poate fi adaugata la sfarsitul fiecarui articol).

Pentru a incepe este nevoie sa accesati linkul http://www.addthis.com ! Selectati una din optiunile de butoane pe care doriti sa le afisati pe site-ul dumneavoastra si apasati pe butonul "Get the Code".

Dupa ce veti apasa pe buton veti fi redirectionati catre o alta pagina care va va intampina cu mesajul daca doriti sa va faceti cont. Acest lucru nu este obligatoriu asa ca puteti foarte usor sa inchideti fereastra. Dupa ce inchideti fereastra veti vedea o casuta unde se afla scri un cod. Copiati acel cod in totalitate (nu il moficati) si introduceti-l in paginilie site-ului dumneavoastra.

Asa cum spuneam mai sus, acest serviciu va ofera posibilitatea integrarii butonului pe orice platforma pe care o folositi: Blogger, Wordpress, Joomla, HTML, Flash etc. Pentru asta e nevoie sa accesati linkul "Customize". Accesand una din optiunile afisate veti observa un un buton pe care scrie Install Widget sau instructiuni precise despre cum puteti instala modulul Addthis in platforma dumneavoastra. 

Un comentariu

  1. Bună ziua!
    Am de aproximativ 3 luni un blog pe blogspot și aș vrea să știu cum să organizez articolele pe secțiuni în partea de sus așa cum ați făcut dvs. Deasemenea aș vrea să pun butoane de tweet, share, like ș.a. în partea de sus pentru tot blogul dar să fie puțin mai mari. Și încă ceva: E o anomalie cu care nu m-am mai întâlnit până acum: Deși sunt sigur că funcționează opțiunea de comment, nu am niciun comentariu pentru niciunul din cele peste 50 de articole în ciuda faptului că noi românii suntem campioni mondiali la datul cu părerea. Am peste 6300 de afișări de pagină și cu toate astea niciun comment. Să fie toate vizitele făcute de roboți? Mulțumesc, să auzim de mai bine!

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS