Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Google schimba Android Market cu Google Play

Google mareste diversitatea de continut din Android Market prin adaugarea de filme, muzica si carti in format electronic. Mai mult, a sc...

Google mareste diversitatea de continut din Android Market prin adaugarea de filme, muzica si carti in format electronic. Mai mult, a schimbat si numele Market-ului in Google Play. In Romania, deocamdata, raman disponibile doar aplicatiile pentru smartphone-uri si tablete Android.

Google a combinat Android Market cu Google Music si Google eBookstore intr-un singur magazin, ce ofera si filme si seriale TV, dupa modelul iTunes.

Unul dintre motivele pentru integrarea serviciilor pare a fi scaderea clientilor din Android Market, care ar putea beneficia de tendinta de crestere a Google Music, folosit inainte de fuziune de 4 milioane de utilizatori.

Utilizatorii din Romania ar putea avea de asteptat mult si bine pana la aparitia continutului multimedia in magazinul Google Play local. iTunes a inceput sa vanda muzica in tara noastra abia la sfarsitul anului trecut, la 9 ani dupa infiintarea magazinului in SUA

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS