Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

S-a deschis primul Fast-Food Subway din Constanta

Inceputul lunii iulie a adus pentru pasionatii de gustari rapide un nou nume important din domeniul in orasul Constanta. Este vorba despr...


Inceputul lunii iulie a adus pentru pasionatii de gustari rapide un nou nume important din domeniul in orasul Constanta. Este vorba despre lantul de fast-food Subway care ofera gurmanzilor posibilitatea de a manca sandwich-uri fresh, preparate direct in fata clientului.

Restaurantele SUBWAY ofera un sortiment extrem de bogat de sandwich-uri, tortille, salate, biscuiti si bauturi la preturi relativ apropiate cu celelalte restaurante fast-food-uri de gen, putand ajunge si la 9 lei sau mai mult, daca doriti sa comandati un sandwich mare.

Restaurantul din Constanta face parte dintr-o retea nationala de 15 restaurante ce cuprinde orasele Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Pitesti, Ploiesti si Constanta.

Subway este o retea internationala de restaurante care a luat fiinta in anul 1965 in Statele Unite ale Americii la ideea a lui Fred de Luca si Dr. Peter Buck. Succesul afacerii s-a bazat pe sistemul de franciza, Subway fiind una din cele mai apreciate francize la nivel mondial, avand in momentul de fata peste 39000 de restaurante la nivel mondial.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS