Ziua de duminica este de obicei zi de odihna pentru mine iar in ultima perioada nu prea am mai iesit din confortul patului pentru plimbari si relaxare. O decizie ce uneori e neinteleapta, asa ca nu faceti ca mine. Daca aveti ocazia sa iesiti din casa si sa evadati din fata tv-ului si a patului faceti-o.

In alta ordine de idei, am dat o fuga ieri prin Mamaia. Vremea de afara era calda insa nu prielnica pentru plaja, asa ca am ales plimbarea. In definitiv ceva pasi nu strica, si am ales sa ne invartim prin satul de vacanta. Din pacate acolo peisajul a ramas la fel de sumbru ca in ultimii ani, cu exceptia faptului ca desi e aproape final de iunie, jumatate din asa zisele atractii erau inchise sau nefunctionale.

Nici terasele nu zic ca excelau de clienti, insa macar preturile au ramas la aceleasi niveluri. Cu alte cuvinte o plimbare prin satul de vacanta din Mamaia te va intoarce cu siguranta in timp. Nimic nu s-a schimbat de ani buni incoace, locul iti da adesea senzatia de prafuiala.

Nu ma atrag nici toate ingredientele pentru shaworma intinse pe farfurii in fata trecatorilor si a prafului evident. Poate o inspectie sanitar veterinara ar trebui sa ajunga si prin Satul de Vacanta .

Poate singurul lucru pe care nu l-am vazut pana acum a fost fundul acelui mic canal ce face legatura intre Lacul Tabacarie si Lacul Siutghiol. Fiind extrem de limpede toti trecatorii au putut admira ce de gunoaie s-au adunat de-alungul timpului pe fundul canalului si cat de adanca este apa.

Inca mai astept o plimbare prin Satul de Vacanta care sa nu ma intoarca inapoi in timp.