Dupa rugaminti in genunchi la Dumnezeu si dupa ce a reusit sa enerveze la culmea si CNA-ul, Catalin Maruta pleaca in sfarsit in vacanta. In locul lui la PRO TV va (re)veni  Cabral, care a avut rol de suplinitor si vara trecuta.

Doar ca in loc de emisiune de mondenitati, Pro TV a decis sa ne ofere un soi de emisiune concurs intitulata "Ce spun romanii !". Emisiunea prezentata de Cabral Ibacka este o competitie intre doua familii, care concureaza pentru a castiga diverse premii. In urma unui sondaj realizat anterior, pe un eșantion de 100 de persoane alese aleatoriu, s-au obtinut cele mai populare raspunsuri ale unor întrebari gandite special pentru concurentii de la Ce spun romanii. Familiile participante vor raspunde la sapte runde de intrebări, fiecare dintre acestea în încercarea de a alege raspunsurile care sunt cat mai apropiate de opinia majoritara a celor 100 de persoane care au participat la sondaj.

Uitandu-ne peste regulament si vazand si promo-ul emisiunii, prezentat de PRO TV realizam ca aceasta emisiune-concurs nu este straina telespectatorilor romani. Cu alte cuvinte emisiunea "Familia DA", difuzata de Antena 1 si care era prezentata de Cosmin Selesi, in fiecare sambata si duminica de la ora 20:00, se muta la PRO TV sub alta denumire.

Cu aceasta ocazie asistam la o premiera in televiziune, PRO TV preia un format de la/difuzat de Antena 1.



Trecand insa peste acest aspect, as prefera acest format decat circul in care s-a transformat slotul orar 17-19 la posturile generaliste de la noi.

Emisiunea prezentata de Cabral va fi difuzata in fiecare zi de luni-vineri de la ora 18:00.