Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Romanii sunt disperati dupa stirile legate de celebritati

Chiar daca vanzarile de presa scrisa au scazut dramatic, marea majoritate a ziarelor din Romania isi continua activitatea pe internet, fi...


Chiar daca vanzarile de presa scrisa au scazut dramatic, marea majoritate a ziarelor din Romania isi continua activitatea pe internet, fiind in ton cu dezvoltarea tehnologica.

Pe masura ce tot mai multi romani sunt conectati la internet, fie prin intermediul conexiunilor fixe, fie pe dispozitive  mobile traficul site-urilor ce apartin ziarelor creste exponential. Din nefericire, romanii sunt in continuare atrasi de stirile legate de celebritati, barfe si titluri inselatoare.

Ziarul Cancan anunta ca site-ul sau,  lansat in urma cu zece ani, a atins 3.170.715 afisari (cu un numar de 607.979 unici ), doborand astfel propriul record national, anterior. In clasamentul oficial al tuturor siteurilor din Romania, realizat de BRAT, CANCAN.RO conduce detasat siteurile de presa din tara noastra.


Asa cum reiese din graficul de mai sus, principalele pagini de internet din Romania sunt cele detinute de trusturi media, televiziuni de stiri/ziare.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS