Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Emisiunea WowBiz are un nou prezentator

Madalin Ionescu si-a anuntat plecarea din functia de prezentator al emisiunii mondene Wowbiz pe care o prezenta la postul de televiziune ...


Madalin Ionescu si-a anuntat plecarea din functia de prezentator al emisiunii mondene Wowbiz pe care o prezenta la postul de televiziune Kanal D.

Potrivit acestuia, el urmeaza sa intre in concediu declarand  ca a luat aceasta decizie "pentru ca vreau ca in aceasta perioada sa ma dedic cu totul familiei. Nu e usor sa cresti trei copii, iar Cristina are nevoie de sprijinul meu total pentru a o ingriji, in cele mai bune conditii, si pe Petra”, intr-o postare pe Facebook.

Madalin Ionescu prezenta emisiunea de la Kanal D din luna octombrie 2012, dupa ce prezentase si la Antena 1 emisiunea Acces Direct.

Potrivit informatiilor noul prezentator al emisiunii WowBiz va fi Victor Slav, fostul prezentator al rubricii meteo de la PRO TV, de altfel un produs al emisiunilor de tip monden.Andreea Mantea urmeaza sa ramana in continuare prezentatoarea emisiunii urmand sa fie colega de platou cu Victor Slav.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS