Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Trailer sezonul doi din Westworld

Al doilea sezon al serialului Westworld va avea premiera pe 23 aprilie la HBO. Acest serial HBO este o odisee întunecată despre începu...


Al doilea sezon al serialului Westworld va avea premiera pe 23 aprilie la HBO.

Acest serial HBO este o odisee întunecată despre începutul conștiinței artificiale și evoluția păcatului care explorează o lume în care fiecare poftă umană, fie ea nobilă sau depravată, poate fi satisfăcută.

“Westworld”, al cărui prim sezon are 10 episoade, este un serial dramă ambițios și creativ care duce conceptul de aventură la un nivel periculos. Într-un parc de fantezie futurist, cunoscut ca Westworld, mai mulți androizi “gazdă” deviază de la scenariile programatorilor și au un comportament haotic.

Cu o distribuție impresionantă, formată din Anthony Hopkins, Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton și Jeffrey Wright, “Westworld” a fost inspirat din filmul din 1973 scris și regizat de Michael Crichton (“Jurassic Park”) și adaptat pentru televiziune de producătorii executivi Jonathan Nolan (“Interstellar”, “Cavalerul negru”) și Lisa Joy (“Pushing Daisies”, “Burn Notice”). Printre ceilalți producători executivi se numără J.J. Abrams, Bryan Burk (“Lost”, noile filme “Star Wars” și “Star Trek”) și Jerry Weintraub.

HBO a difuzat primele imagini din noul sezon in pauza SuperBowl 2018.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS