Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Aportul de vitamine are un rol important in functionarea optima a organismului

Atunci cand vine vorba despre sanatatea organismului, o serie de substante nutritive trebuie asigurate acestuia. Spre exemplu un optim ...


Atunci cand vine vorba despre sanatatea organismului, o serie de substante nutritive trebuie asigurate acestuia. Spre exemplu un optim aport de vitamine este esential a-i fi asigurat acestuia, in vederea eliminarii riscurilor de a aparea deficite. In cele din urma acestea nu fac decat sa conduca spre afectiuni mai grave, uneori de neremediat.

O importanta majora in ceea ce priveste functionarea optima a corpului uman si desfasurarea functiilor realizate de diverse organe o prezinta grupa de vitamine B1, B2 si B6. Sunt cele care impreuna completeaza cu succes lipsurile si urmarile provocate de un aport insuficient.

In acest sens, produsul Beviplex N poate consitui o solutia prin care cei interesati pot asigura corpului un aport de vitamine optim. Substantele din alcatuirea acestuia constituie modalitatea la indemana pentru a completa nivelul de energie zilnic necesar, fara a compromite in nici un fel sanatatea.

Atunci cand furnizorii principali de energie – alimentele sanatoase si bogate in vitamine, proteine si alte substante hranitoare – lipsesc, acest aport de vitamine ajuta in sustinerea sanatatii organismului.

Vitaminele ce se regasesc si in compozitia acestui produs suplimentar – B1, B2 si B6, alaturi de niacina si acid pantotenic reusesc sa asigure organismului un metabolism energetic normal. Tot prin aceste substante, este favorizata functionarea corespunzatoare a sistemului nervos, alaturi de cea a sistemului imunitar, sustinand totodata sanatatea mucoaselor si a pielii si in fond a a corpul uman.

Desigur ca acest produs este o recomandare pentru a completa necesarul zilnic al acestor vitamine. Reprezentantii Mesfarma atrag atentia asupra faptului ca acesta nu inlocuieste nicidecum un regim alimentar variat, ci reprezinta numai o solutie de a-l intregi.

De unde isi ia organismul aportul de vitamine necesar?

 Cea mai importanta sursa de vitamine pentru organism si desfasurarea corespunzatoare a functiilor sale este alimentatia, insa in mod echilibrat si care vizeaza anumite produse. Spre exemplu, prin consumul de cereale, fructe specifice, legume, dar si prin carne, lactate, oua, drojdie de bere sau alte alimente din aceeasi sfera, este acoperit necesarul zilnic. Asta presupune consumul de alimente ce contin astfel de substante nutritive zi de zi, cei mai multi nerespectand insa mesele corecte de peste zi. Din acest motiv, sunt toti mai expusi riscului de a dezvolta carente si cum atat mai mult se expun ce care deja se confrunta cu afectiuni ale intestinelor, respectiv din cele care perturba absorbtia alimentelor.

Cand nu este posibila deci asigurarea nutrientilor din alimentatie, o recomandare o reprezinta suplimentul alimentar, iar cel mentionat este apreciat pentru eficienta cu care ii completeaza in organism, aducand un aport de vitamine suficient.

Trebuie avut in vedere faptul ca anumite obiceiuri si vicii constituie inamici ai complexului B de vitamine. Se incadreaza aici fumatul, alcoolul, stresul, antibioticele si anticonceptionalele. Procurarea aportului de vitamine se cere din alimente sau suplimente, care sa le asigure in cantitatea necesara.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS