Segway-Ninebot, cel mai mare furnizor mondial de transport electric personal, dezvoltă gama de produse lansând Segway Drift W1, primul model din seria nouă a categoriei e-Skates. Noul Segway Drift W1 foloseste tehnologia “self-balancing”, utilizată în peste 800 de patente, oferind astfel un avantaj incomparabil la nivel tehnologic.

Noul model este considerat perfect pentru noua generație de tineri, care îndrăznește să iasă în evidență și să creeze tendințe noi. Segway Drift W1 e-Skates aduce distracție și o doză de “cool”, lucruri pe care le aștepți de la un produs destinat consumatorilor de Segway, combinate cu inginerie de înaltă calitate, lucru așteptat de la brandul Segway.


Anvelopele sunt concepute pentru a crește stabilitatea și capacitățile de virare, iar împreună cu materialele de calitate premium, precum suportul de talpă, oferă maximum de confort și distracție. Produsul, disponibil în culorile alb și negru, are dimensiuni reduse și este ușor de cărat. În concordanță cu filozofia Segway - siguranța pe primul loc -, Segway Drift W1 a obținut, de asemenea, și un număr de certificări internaționale precum UL și CE.

În Europa, Orientul Mijlociu si Africa, produsele pot fi văzute și testate, în premieră, la IFA 2018 Berlin, Germania. La standul de la târg, producătorul așteptă pe oricine vrea să testeze produsul, jurnaliști și vizitatori,