Despre închiderea rețelei de socializare a celor de la Google am tot scris și știm și care sunt motivele care au dus la această decizie. Concluzia pe scurt este că mai nimeni nu o folosea, cel puțin nu acea masă de utilizatori de pe urma cărora compania ar fi putut câștiga bani.

Date despre programul de închidere a rețelei de socializare Google+ am primit date contradictorii, însă se pare că a fost stabilit un program final iar Google a început să le trimită utilizatorilor mailuri prin care îi înștiințează de această decizie precum și de acțiunile pe care trebuie să le facă aceștia înainte de data de închidere.

Pe 2 aprilie, contul tău Google+ și toate paginile Google+ pe care le-ai creat vor fi închise iar Google anunță că va începe să șteargă conținutul din conturile Google+ pentru consumatori. Fotografiile și videoclipurile din Google+ din Arhiva de albume și din paginile Google+ vor fi șterse la rândul lor. Totuși poți să descarci și să salvezi conținutul, însă trebuie să faci acest lucru înainte de luna aprilie. Ce este important este că fotografiile și videoclipurile cărora le-ai făcut backup în Google Foto nu vor fi șterse.

Procesul de ștergere a conținutului din conturile Google+, Paginile Google+ și Arhiva de albume pentru consumatori va dura câteva luni, iar conținutul poate fi disponibil în această perioadă. De exemplu, este posibil ca utilizatorii să vadă în continuare anumite părți ale contului lor Google+ prin intermediul jurnalului de activități și ca anumit conținut Google+ pentru consumatori să rămână vizibil pentru utilizatorii G Suite până la ștergerea versiunii Google+ pentru consumatori.

Începând din 4 februarie, nu vei mai putea crea noi profiluri, pagini, comunități sau evenimente Google+.

Tot incepand de azi nu vei mai putea folosi formularul de comentarii via Google+ iar comentariile vechi introduse prin intermediul retelei de sociale vor disparea pe toate site-urile Blogger, inclusiv acesta,

Citeste continuarea pe www.itmaniatv.com