Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Altex a decis sa nu mai vanda produse prin intermediul platformei eMAG

Nu, chiar nu este o gluma ! Altex, unul din cei mai mari reataileri de produse electro-it a comercializat timp de mai bine de un o serie...Nu, chiar nu este o gluma ! Altex, unul din cei mai mari reataileri de produse electro-it a comercializat timp de mai bine de un o serie de produse prin intermediul eMAG.

Desi pare greu de crezut, eMAG a ajuns un mamut ce absoarbe din ce in ce mai mult, pana si concurenta. Doar ca pozitia sa dominanta nu inseamna intotdeauna un lucru bun iar decizia celor de la Altex de a isi retrage produsele  de pe eMAG pare a fi o strategie de tipul cal troian.

“Am luat decizia de a părăsi platforma marketplace eMag deoarece în acest moment, creşterea comisioanelor ne fac imposibilă respectarea promisiunii de cel mai mic preţ din România, o promisiune pentru ţinerea căreia toţi angajaţii ALTEX depun constant eforturi pentru optimizarea costurilor prin excelenţă în operaţiuni şi prin investiţii inteligente în proiecte care cresc eficienţa. Toate acestea fac ca ALTEX să fie o afacere profitabilă şi sustenabilă şi ne dau instrumentele care ne ajută să ne adaptăm modificărilor pieţei prin propriile puteri, fără sprijin din partea statului, în timp ce arătăm soliditate în afaceri, consecvenţă şi sustenabilitate în creştere şi profit şi respect faţă de promisiunile făcute clienţilor noşti”, a precizat Florin David, Director E-commerce Altex Romania.

„Pentru ALTEX România, succesul nu se rezumă doar la vânzări şi profit. Succesul ALTEX România înseamnă să te adaptezi indiferent de momentele grele care afectează iminent orice piaţă, să dai un adevărat exemplu despre cum se fac afacerile şi să ai o contribuţie la schimbarea în bine a societăţii, la dezvoltarea acesteia

Declaratiile celor de la Altex despre nemultumirile legate de practica eMAG nu sunt singurele, insa acestea au un impact mai mare pentru ca vin de la un jucator important pe piata din Romania.

"De aproape 28 de ani, clienţii şi-au dovedit fidelitatea faţă de ALTEX, contribuind la întărirea poziţiei de lider al pieţei de electro-IT, în timp ce ALTEX şi-a ţinut mereu promisiunea de a contribui la îmbunătăţirea vieţii clienţilor, oferind acces la tehnologie relevantă prin varietatea produselor disponibile la cel mai mic preţ din România, garantat prin rambursarea de 2 ori a diferenţei.”

Începand cu 19 august, clienţii vor putea achiziţiona în continuare produsele dorite la cel mai mic preţ, venind în oricare dintre cele 120 de magazine ALTEX şi MEDIA GALAXY şi online pe platformele proprii

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS