Vara asta Piata Ovidiu din Constanta a fost punct de intalnire pentru mii de constanteni dar si pentru tursti. Timp de 4 week-end-uri acestia au putut sa participe la Onefestival, un eveniment organizat de Primaria Constanta in parteneriat cu Kiss FM, Magic Fm si Rock FM.

Daca festivalul Neversea nu a fost de ajuns, ei bine zeci de artisti romani au urcat pe scena din Piata Ovidiu unde au fost prezent mii de oameni in fiecare seara de vineri, sambata si duminica.

Serile de vinerile au fost rezervate celor care vor Magic Sunsets, sâmbetele pentru Kiss Energy, iar duminicile au fost Rock Nights.

Pe scena au urcat artisti precum Stefan Banica, Voltaj, 3 Sud Est, Connect-R, Antonia, Rubby, Jo, Adda, Loredana, Mandinga, Vama, Directia 5, The Motans, Irina Rimes, Lora, Mark Stam, Feli, DJ Project, Lidia Buble, Alina Eremia, Horia Brenciu, Delia, Vunk, Bere Gratis, Grasu XXL, Gues Who, Marius Moga, Randi, Mira, Holograf sau Iris s.a.

Trebuie sa recunosc ca nu am mers in toate serile de festival, dar ca mi-a placut ideea si faptul ca au existat o paleta larga de artisti si muzica pentru toate gusturile. Lume a fost din plin. Din pacate, desi scena a fost destul de mare, a fost pozitionata prost, in mijlocul ei fiind un ditamai stalpul. Sonorizarea a fost buna si, cel mai important, s-a cantat LIVE... ceea ce ne-a dat ocazia sa vedem ce artisti sunt in voce si care dintre ei nu prea seamana cu vocea de la radio.

E pentru a doua oara cand Kiss FM are un eveniment intins pe mai multe week-end-uri in Piata Ovidiu din Constanta. De data asta, evenimentul a primit si un nume si ramane de vazut daca va continua si la anul.

Mai jos o galerie foto de la eveniment:
































































































Cateva story-uri postate pe contul de Instagram:


Mai multe aici: