Marius Corcoman se alatura echipei Vodafone Romania, incepand cu decembrie 2019, ca Director Financiar si membru al echipei executive a Vodafone Romania, raportandu-i lui Murielle Lorilloux, CEO al companiei, conform unui comunicat de presa al companiei.

Marius Corcoman il va inlocui pe Sibaji Biswasb, care a decis sa paraseasca Vodafone la finalul lunii octombrie 2019, odata cu incheierea mandatului sau. 

Sibaji Biswasb s-a alaturat echipei Vodafone Romania in 2017 si a avut un rol cheie in stabilirea unui sistem de raportare solid, a fost un partener de incredere pentru departamentele comerciale in demersurile de imbunatatire a marjei de contributie, in timp ce a coordonat cu succes procesul de integrare a celor doua departamente financiare din UPC si Vodafone.

Marius Corcoman

Marius Corcoman are o experienta vasta, atat pe plan local, cat si in Elvetia unde a petrecut ultimii 6 ani ca CFO. Incepand cu 2018, acesta a ocupat pozitia de CEO al KazMunayGas Trading (KMG/Rompetrol Group). Totodata, a detinut diverse roluri de top management in cadrul grupului Rompetrol in Romania, precum si in alte companii importante de pe piata, ca Bunge si Unilever.

Marius Corcoman detine o diploma in economie la Universitatea din Timisoara, precum si o calificare la Chartered Insitute for Management Accountants (CIMA), UK Professional.