Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

HBO anunta House of the Dragon un spinn-off Game of Thrones

Sefii HBO au dezvăluit că cel mai titrat serial al postuluim Game of Thrones, va primi un nou spin-off bazat pe cartea Fire & Blood. ...


Sefii HBO au dezvăluit că cel mai titrat serial al postuluim Game of Thrones, va primi un nou spin-off bazat pe cartea Fire & Blood. House of the Dragon este un spin-off produs de autorul George R. R. Martin și Ryan Condal, iar actiunea este stabilita cu 300 de ani înainte de evenimentele povestii din Game of Thrones.

Miguel Sapochnik, cel care a regizat episodul „Bătălia Bastarzilor”, va servi drept co-showrunner, precum și regizorul eisodului pilot și al episoadelor suplimentare.

Serialul va avea inițial 10 episoade și face parte din acordul general al lui Sapochnik pentru a crea productii pentru HBO și HBO Max.

Într-o declarație, președintele de programe al HBO, Casey Bloys, a declarat că "Universul Game of Thrones este atât de bogat in povești. Așteptăm cu nerăbdare să explorăm originile Casei Targaryen și zilele anterioare ale Westeros, împreună cu Miguel, Ryan și George."Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS