Asociația Tehnologiei de Larg Consum (The Consumer Technology Association – CTA) a premiat producatorul LG Electronics (LG) pentru inovațiile sale în tehnologie și design prin intermediul Premiilor pentru Inovație CES 2020, în frunte cu un nou premiu pentru cea mai bună inovație acordat tehnologiei LG OLED TV. 


Este al optulea an consecutiv în care televizoarele OLED, electrocasnicele și telefoanele vârf de gamă de la LG au primit Premii pentru Inovație CES și, odată cu ele, recunoașterea oficială din partea industriei de profil pentru cele mai inovatoare produse prezentate la CES, scena mondială a inovației.

CES Best of Innovation (Cea mai bună inovație CES) 


În cadrul CES 2020, tehnologia LG OLED TV primește din nou recunoaștere prin Premiul pentru cea mai bună inovație CES la categoria ecran video, o înaltă onoare acordată în trei dintre ultimii cinci ani. LG, cea mai vândută marcă de televizoare OLED din lume, a creat categoria de televizoare OLED premium, oferind un negru imaculat, culori incredibile și capabilități neegalate ale unui dynamic range înalt.

LG Home Entertainment


De remarcat în 2020 sunt două Premii pentru Inovație acordate unuia dintre primele televizoare NEXTGEN TV prezentate în cadrul CES 2020 – un televizor LG OLED TV ce încorporează standardul de generație nouă ATSC 3.0, dezvoltat în colaborare cu LG. Mai multe detalii privind produsele de entertainment LG premiate – inclusiv televizoarele Ultra HD de 8K și 4K, produse audio și computere – vor fi anunțate în ianuarie, în cadrul CES 2020.


Electrocasnice LG


Premiile pentru Inovație CES 2020 vor fi oferite mai multor electrocasnice noi LG, în frunte cu un frigider LG InstaView™  Door-in-Door®, beneficiind în premieră de funcția Craft Ice™, ce redefinește noțiunea de home entertainment. Alte electrocasnice LG premiate includ un al doilea premiu pentru sistemul LG Styler de îngrijire a hainelor, cu oglinda sa frontală cu tentă neagră, un nou mini-purificator de aer portabil, LG PuriCare™, precum și alte inovații din sectorul rufelor, ce vor fi anunțate la CES.


Telefoane mobile LG


Cele mai multe Premii pentru Inovație CES pentru dispozitive mobile le-a primit inovatorul smartphone LG G8XThinQ Dual Screen, ce oferă mai mult control în scenariile în care două ecrane OLED identice funcționează, pur și simplu, mai bine decât unul singur. Premii au fost acordate și smartphone-ului LG V50ThinQ 5G, conceput pentru a vă ajuta să vă conectați, să faceți streaming, să navigați, să vă jucați, să partajați și să experimentați mai mult, fără limite, precum și modelului LG G8ThinQ, cu design-ul său minimalist rafinat, experiențele audio inovatoare, noile dotări hardware și software ale camerelor video, comenzile sofisticate fără atingere și funcțiile de securitate biometrică.



Premiile pentru Inovație CES 


Deținut și produs de CTA, programul Premiilor pentru Inovație CES este o competiție anuală ce recunoaște design-ul și ingineria deosebite din cadrul produselor tehnologice de larg consum încadrate în 28 de categorii de produse. Un juriu alcătuit din experți de elită ai industriei de profil – inclusiv jurnaliști, designeri, ingineri și nu numai – a evaluat propunerile pe baza calităților inginerești, de estetică și design, funcționalitate și atractivitate pentru consumatori.

Lista completă de Premii pentru Inovație CES 2020 acordate LG va fi anunțată odată cu conferința de presă susținută de LG la CES, pe 6 ianuarie 2020 în Las Vegas. Deținut și produs de CTA, CES 2020 este scena mondială a inovației, eveniment în cadrul căruia liderii industriei și noile stele în devenire se vor aduna pe 7-10 ianuarie la Las Vegas pentru a fi pionierii inovațiilor viitorului, ce dirijează evoluția continuă a industriei tehnologice. Participanții la CES vor avea acces la cea mai impresionantă tehnologie de pe diverse piețe, precum 5G, inteligență artificială, realitate augmentată și virtuală, case inteligente, orașe inteligente, vehicule inteligente, sănătate digitală și multe altele.