TCL a prezentat ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mon...TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, a lansat cele mai noi electrocasnice pentru piața europeană, ca parte a strategiei AI x IoT. 

Scopul TCL este să transforme fiecare casă într-una inteligentă printr-o gamă din ce în ce mai largă de produse, ușor de folosit și simplu de integrat în obișnuințele zilnice. 

TCL urmărește să genereze un ecosistem de electrocasnice smart, interconectate, care răspund nevoilor practice din viața consumatorilor într-un mod rapid și plăcut. Astfel, TCL Europa prezintă o paletă variată de dispozitive și instrumente, de la frigidere, mașini de spălat, aparate de aer condiționat, aspiratoare robot și purificatoare de aer, până la noua aplicație TCL Home gândită special pentru a oferi utilizatorilor, de oriunde și oricând, control complet, 24/7, asupra aparatelor de uz casnic. 

Frigiderele viitorului sunt aici

TCL Europa lansează în acest an o gamă diversă de frigidere, concentrându-se pe principalele categorii de pe piață precum: frigiderele Side by Side, frigiderele cu French Door și combinele frigorifice cu congelator în partea inferioară. Noile produse sunt rezultatul direct al cercetărilor efectuate de TCL pentru a răspunde cât mai bine și cuprinzător așteptărilor de consum ale utilizatorilor. Ca atare, în procesul de creare al frigiderelor, TCL a urmărit să asigure standarde de top în: păstrarea și conservarea alimentelor, tehnologii mai eficiente pentru mai mult confort în casă, și design cu aspect etern care să îmbine eleganța cu utilitatea produsului. Frigiderele lansate de către TCL vin cu funcții inovatoare și interesante cum ar fi AAT, Sistem de compresor cu invertor dual sau opțiunea Fresh Zone Crisper pentru prospețimea îndelungată a alimentelor. Toate modelele de frigidere sunt eficiente energetic, ușor de folosit și excelente pentru a menține calitatea alimentelor. 

RP470CXE0 – Etalon în conservarea remarcabilă a alimentelor

RP470CXE0 garantează conservarea alimentelor datorită unui compresor invertor care funcționează liniar, ajustându-și continuu viteza în funcție de variațiile de temperatură, asigurând astfel o mai mare stabilitate a acesteia, și datorită funcțiilor de distribuție ale aerului rece care este răspândit uniform la fiecare nivel de depozitare a alimentelor. 

RP470CXE0 include un sertar cu un compartiment special conceput să mențină umiditatea la 90%  și un recipient Aroma Safe care garantează un nivel redus de umiditate pentru produsele proaspete. Designul este la fel de inovator, prin rampe de iluminat verticale, cu LED-uri, pentru vizibilitate mare în interior, la fiecare nivel de depozitare, și printr-un finisaj mat din oțel inoxidabil, care va prelungi durata de viață a frigiderului și va optimiza întreținerea acestuia. 

RP318BXE0 – Mixul de funcții care schimbă piața frigorifică

RP318BXE0 include, la rândul său, compresorul invertor, funcții excelente de răcire și capacitatea de livrare a aerului în sistem multi-flow pentru a asigura conservarea alimentelor, precum și funcții de răcire omogene și fără îngheț pentru un maximum de confort în efectuarea proceselor de dezghețare. Totodată, este dotat cu un display digital în partea din față și este simplu de utilizat. Permite și facilitează reglarea precisă a temperaturii pentru fiecare compartiment, oferă acces direct la funcțiile opționale fără a fi nevoie de deschiderea ușilor și afișează alarme atunci când acestea sunt disponibile. La nivel de design, îmbracă un finisaj mat, inoxidabil, care oferă acel aspect de produs veșnic nou, fiind simplu, ușor și rapid de întreținut. 

RP503SXE0 – Calitate și confort într-un design rafinat, potrivit în orice spațiu 

RP503SXE0 combină, la fel ca celelalte două modele, compresorul invertor și funcțiile excepționale TCL Total No Frost (100% fără îngheț) asigurând o temperatură optimă frigiderului. 

În plus, include senzori de temperatură așezați strategic pe părțile laterale ale acestuia pentru a măsura temperatura fiecărei zone și o opțiune smart care face ca frigiderul să fie capabil să accelereze procesul de îngheț dacă (sau după) ce ușile au stat deschise o perioadă lungă de timp. 

Componentele electronice ale frigiderului detectează variațiile de temperatură și umiditate și reglează imediat producția de aer rece, astfel încât alimentele să poată fi depozitate în condiții optime. RP503SXE0 este dotat și cu un afișaj digital pe panoul frontal și este realizat dintr-un finisaj mat din oțel inoxidabil, cu înveliș rezistent și plăcut ca aspect.
Seria P – Mașinile de spălat ating o nouă dimensiune

Mașinile de spălat din Seria P de la TCL Europa sunt gândite în așa fel încât să facă viața consumatorilor mai sănătoasă, simplă și ușoară acasă.

La baza procesului de funcționare stau trei piloni: grija față de integritatea și durabilitatea hainelor, o tehnologie mai eficientă pentru maximum de confort și un mix echilibrat între design și comoditate. De aceea, mașinile de spălat TCL au caracteristici interesante și inovatoare, cum ar fi: motorul invertor durabil și fiabil în timp, o rotire super-eficientă care elimină mai multă apă pentru a reduce la minimum timpul de uscare și o spălare cu pulverizare puternică pentru a curăța hainele în cel mai igienic mod posibil.Spălatul nu a fost niciodată mai plăcut sau mai eco

Prin funcția de dozare automată, mașinile de spălat din seria P înregistrează și recunosc materialul și greutatea hainelor, programând cantitatea potrivită de apă și detergent necesare spălării. Seria TCL P vine, de asemenea, cu un tambur antibacterian și unul de tip fagure de miere pentru spălare delicată și protecție pentru țesături. Un alt mare plus al acestor mașini de spălat este funcția de spălare cu abur, seria P fiind capabilă să utilizeze o combinație de abur și apă pentru curățarea optimă, cuprinzătoare și profundă a țesăturilor. Aburul poate ajuta la eliminarea cutelor, face ca detergentul să funcționeze mai eficient și igienizează materialele.

Mașinile de spălat din seria P sunt foarte simplu de utilizat, fiind dotate cu mai multe programe de spălare potrivite și adaptabile în funcție de materialele, textura sau culorile hainelor puse la spălat. În egală măsură, afișajul mare, de tip LED, face ca navigarea prin programe să fie rapidă, cu posibilitatea de a urmări / verifica, în orice moment, stadiul ciclului de spălare.

Seria P include 3 modele diferite în funcție de capacitatea lor de spălare, respectiv 8kg, 9kg și 10kg și transformă spălatul într-o activitate plăcută și eco. 


Simte performanța cu aparatele de aer condiționat fix și portabil de la TCL

Din grijă față de sănătatea consumatorilor și a mediului, TCL lansează o gamă variată de aparate de aer condiționat, fixe și portabile, care sunt eficiente energetic, operează silențios și conțin filtre ușor de spălat.


Ocarina este promisiunea TCL de a livra „aer inteligent” printr-un mixul unic de senzori (IoT) și funcția inovatoare Gentle Breeze, oferind o cu totul nouă experiență. Aerul este mai proaspăt, mai curat și mai sănătos, indiferent de sezon, spre binele utilizatorului care își poate crea propria oază de confort acasă. Aparatul este, de asemenea, foarte ușor de curățat și întreținut.Utilitatea și confortul sunt doar două dintre atributele seriei Ocarina, dar TCL nu se oprește aici și lansează și un aparat de aer condiționat portabil. NZ de la TCL are eficiență energetică de clasa A++ , vine cu un filtru foarte simplu de spălat și este silențios, funcționând la doar 58 de decibeli. Este disponibil în culorile alb și negru. 

Purificatoarele de aer TCL – Soluția pentru aer curat și proaspăt 24/7

Anul acesta, TCL Europa include, pentru prima dată, în oferta de dispozitive casnice de uz zilnic și un purificator de aer intitulat breeva A2, care asigură reducerea cu 99,97% a microbilor din spațiul în care este instalat printr-un sistem de igienizare în 4 trepte.

breeva A2 funcționează în baza unei combinații de senzori de ultimă generație, specializați pe identificarea elementelor nocive din aer și, respectiv, controlarea și eliminarea acestora. Mai exact, senzorul Duo Air Quality operează alături de un senzor infraroșu pentru praf, care detectează în timp real concentrația particulelor din aer, și de un senzor optimizat pentru detectarea și controlarea compușilor organici volatili (VOC). Purificatorul este dotat cu Wi-Fi, fiind ușor de verificat, setat și resetat prin aplicația TCL Home, ca parte a ecosistemului inteligent oferit de TCL prin produsele sale.breeva A3 / A5 înglobează caracteristicile evidențiate mai sus, însă ating un cu totul nou nivel datorită celui de al cincilea scut de sterilizare UV-C care utilizează raze ultraviolete pentru a distruge bacteriile și microorganismele chiar la nivel de DNA și RNA, ajungând astfel la efectul de sterilizare completă a aerului.

breeva A2 și A5 au primit, recent, faimosul premiu RED DOT 2021 pentru designul lor deosebit. 


Aspiratoarele robot TCL – Alegerea optimă pentru un cămin liniștit

TCL Europa se bucură să anunțe și lansarea unei serii de aspiratoare robot puternice, autonome, inteligente și interconectate: Sweeva 1000 și Sweeva 2000. Acestea oferă 4 metode de curățare profundă (auto/edge/spot/manual) și 3 trepte de ajustare a puterii de aspirare. Mai mult, Sweeva 1000 atinge o putere de aspirare de până la 1400 Pa , în timp ce Sweeva 2000 ajunge la 1500 Pa. Întreaga gamă de produse Sweeva are o durată foarte mare de viață a bateriei ceea ce îi oferă o foarte bună autonomie în funcționare. Mai mult, aspiratoarele robot din această serie au funcții de auto-curățare și auto-încărcare, precum și oprire automată și raportare a unei erori / probleme în cazul în care în care ajung să se blocheze. Sweeva 2000 funcționează și pe Wi-Fi și poate fi controlată prin voice-control și alte funcții IoT.

Aplicația TCL Home – Cheia caselor inteligente

TCL crede în importanța și valoarea pe termen lung a investițiilor în experiențele inteligente, disponibile acasă, și de aceea urmărește întotdeauna integrarea și interconectarea dispozitivelor electronice marca TCL prin intermediul smartphone-urilor. Astfel, produsele din categoria TCL Home Comfort 2021 dispun de conectivitate Wi-Fi și posibilitate de control prin comandă vocală.

În plus, pentru a asigura și mai mult confort utilizatorilor, TCL anunța că aplicația TCL Home va fi lansată în curând și va permite consumatorilor să-și controleze electrocasnicele de oriunde și oricând.

Între timp, prin capacitatea de voice-control a dispozitivelor de uz casnic și a televizoarelor TCL oricine poate să folosească Alexa sau Google Assistant pentru controla produsele TCL, uitând de grijile diurne și concentrându-se pe sarcinile cu adevărat presante. Cu produsele din gama TCL aparatele interacționează și rezolvă tot ce e nevoie în funcție de situație, iar utilizatorul se bucură din plin de beneficiile unui cămin cu adevărat inteligent.

Inovațiile și lansările prezentate fac parte din strategia AI x IoT a TCL, realizate sub deviza #ExperienceMore, prin care TCL prezintă cele mai noi echipamente dotate cu inteligență artificială (AI) și dispozitive de zi cu zi, dotate cu senzori (IoT,) într-o gamă largă și impresionantă de oferte. 


COMMENTS

BLOGGER

RECOMANDARI$hide=label$hide=pagel$hide=home


$hide=label$hide=pagel$hide=home

$hide=label$hide=pagel$hide=home

Nume

2k1,1,3d,1,4g,1,5g,2,abonamente,1,abuz,1,acasa gold,1,acasa tv,1,actori,5,ada kaleh,1,adam sandler,1,adhd,2,administratie,1,adolescenti,1,advertorial,3,adwords,1,aer conditionat,1,afaceri,2,afterhills,1,agricultori,1,agricultura,2,ai nostri,1,akta,3,al jazeera,1,alain delon,1,albine,1,alde,1,alegeri,3,alegeri parlamentare,1,alex florea,1,alexis bledel,1,ALIEN,1,alimentatie,3,alimente,2,allview,1,altex,1,amadeus,3,amc,1,amenzi,1,amnistie,1,amy adams,1,ancom,5,andra,3,andreea marin,1,andrew garfield,1,android,5,anexietate,1,angajari,1,angajati,4,anm,1,anpc,1,antena 1,7,antena 3,3,antena play,1,anvelope,1,anxietate,13,apa,1,apartamente,1,apel umanitar,1,aplicatii,4,aplicatii mobile,2,apple,6,apple pay,1,appstore,1,apunctura,1,armata,1,arrival,1,arta,1,arte,2,asigurari,3,aspirator,1,astrologie,4,asus,1,autism,2,auto,6,autostrada,1,aviatie,1,avocati,1,axn,1,baby dady,1,bacaluareat,2,bai namol,1,balcoane,1,balea,1,banci,3,bansko,2,barack obama,1,baterii,1,batrani,1,bebelusi,1,bec inteligent,1,becuri,1,ben 10,1,benq,1,biciclete,2,biciclete electrice,1,bingo,1,birouri,1,biserica,3,bitcoin,1,bitstrip,3,black friday,5,black sea bike,1,blocare apeluri,1,bmx,1,bogdan albulescu,1,bolt,1,bookster,1,botnet,1,branduri,1,brasov,1,bratara inteligenta,1,brigada sinucigasilor,1,bronzare,1,bruges,1,bts,1,bucatari,1,bucatarie,18,bucovina,1,bucuresti,2,bulgaria,3,burnout,1,burse,1,cablu tv,1,cabral,2,calatorii,27,calculatoare,1,camelia bogdan,1,camera deputatilor,1,campanii,3,campanii umanitare,1,canabis,1,canal s,1,canalizare,1,cancan,1,cancer,3,canta acum cu mine,1,carduri de masa,1,cargus,1,carne,1,carrefour,4,cartea junglei,1,cartel alfa,1,cartele sim,1,carti,5,cartofi,1,cartoon network,2,case,1,catalin maruta,1,cautari misterioase,1,ce spun romanii,1,cel,2,cerbul de aur,2,cercetare,1,cercetari,1,ces,1,cetate,1,cfr,1,champions league,2,chefi la cutite,1,chimioterapie,1,cinefan,106,cinema,46,cinemaraton,2,cinemax,1,citate,10,citit,1,city break,1,claudiu iorga palaz,1,clickbait,1,clips,1,cloud,1,cluj-napoca,1,cna,4,cod administrativ,1,comedy central,1,comercianti,1,comert,1,comic con,1,comisia europeana,1,companii,35,competente digitale,1,competitii,3,comportament,1,computaris,1,comune,1,comunicare,1,concerte,7,concurs,1,concursuri,5,condus,1,confidentialitate,1,connections,1,consiliere,1,consiliul judetean,1,constanta,10,constipatie,1,constructii,5,consumatori,1,contactless,1,contrabanda,1,contracte de munca,1,cooperatica agricola,1,copacul cu povesti,1,copii,11,cora,1,cornel palade,1,coronavirus,2,coruptie,1,creditare,1,crimele din belfast,1,criminalitate,1,criptomonede,1,cuba,2,cultura,6,cumparaturi,2,cumparaturi online,1,cupluri,2,curent electric,1,curiozitati,1,curtea de arges,1,dan voiculescu,1,danone,1,dans,1,dansez printre stele,1,dark tower,1,dark web,1,date personale,1,deezer,1,delfinariu,1,delivery,1,delta dunarii,1,dementa digitala,1,dependenta,1,depresie,17,desene animate,1,deseuri,2,design,1,despresie,2,dezvoltare personala,1,diabet,1,diana munteanu,1,diaspora,1,digestie,1,digi,7,digi film,1,digi mobil,5,digi24,2,digifilm,1,digiromania,1,digisport,1,directia 5,1,discovery,1,discriminare,1,disney,2,diva,1,diverse,231,diversitate,1,dna,1,dobanzi,1,dobrogea tv,1,documentare,2,dolcesport,1,donatii,1,dorna,1,dragos patraru,1,drepturi de autor,1,drone,1,dunare,1,dw,1,e-skates,1,easybe,1,ebu,1,ecdl,2,echipa nationala,2,echipamente radio,1,economie,72,economine,1,editare video,1,editorial,1,edituri,1,eduaba,1,educatie,6,eforie nord,1,electric castle,1,electronice,4,elevi,1,emag,2,emisiuni,15,emma stone,1,enel,1,energie,4,energizante,1,engie,1,enisala,1,epson,2,ericsson,3,eskin,1,euronews,1,europa fm,1,europa league,2,europa libera,2,eurosport,4,eurovision,8,evenimente,22,expeditii,1,expozitii,2,expunere soare,1,facebook,6,fake news,2,familie,2,fantana miorita,1,fantastic four,1,fara arma in linia intai,1,fara granite,1,fashion,2,feature1,33,feature2,30,featured,127,featured 2,1,federatia romana de fotbal,1,ferme,1,fermieri,1,festival,5,festivalul borsului de peste,1,festivalul oierilor,1,festivaluri,2,fetesti,1,fibra optica,1,film now,2,filme,82,filme independente,1,filme romanesti,1,finantare,1,fintech,1,firme,1,fitness,1,flanco,3,florenta,1,florin calinescu,1,florin ristei,1,fonduri europene,1,forta de munca,1,fotbal,7,foto,2,france 24,1,fraude,1,frf,1,frigider,1,frumoasa si bestia,1,ftiness,1,fun,209,fundatia vodafone,2,gadgets,3,galaxy s10,1,galaxy s20,1,galaxy s9,2,game of thrones,4,games,22,games of thrones,1,gaming,1,ganduri,31,gardienii galaxiei,1,gastronomie,2,gastropan,1,gatit,1,gay,1,gaze naturale,1,gdpr,3,general scarisoreanu,1,ger,1,gillian anderson,1,gnocchi,1,google,6,google plus,1,google+,1,goon,1,goppo,2,gps,1,gravity summer jam,1,greva,2,gura dobrogei,1,gurmandio,1,guvern,1,hackeri,4,hacksaw ridge,1,haine,2,hand made,1,happy channel,1,hbo,10,hbo go,1,hd,1,hidroizolatii,1,hipermarket,1,history,3,home hub,1,homosexuali,2,horia brenciu,1,hoteluri,1,house of the dragon,1,huawei,1,iana,1,iarna,2,ie,1,ilike it,1,ilinca,1,iluminat,3,imbracaminte,1,imobiliare,3,imprimante,1,imprimare digitala,1,IMWorld,1,IN JURUL LUMII,7,incendiu,1,infocons,1,inna,2,inselatorii,1,instagram,1,insula ovidiu,1,intact,1,inteligenta artificiala,1,internet,135,internet mobil,2,internet of things,1,internship,1,INTO THE BADLANDS,1,ion dichiseanu,1,ios,2,iot,3,iphone,3,iphone x,1,ipiff,1,ipocrizie,1,istoria fotbalului,1,istorie,2,it mania,49,iumor,1,jamie dornan,1,Jane Seymour,1,Jeremy Ragsdale,1,jeremy renner,1,jocuri,1,jocurile olimpice,1,joy,1,jucarii,2,Jurassic World,1,jurilovca,1,jurnalism,1,justin timberlake,1,justitie,3,jysk,1,kanal d,2,karaoke,1,kaufland,3,king arthur,1,kong,1,Kristen Bell,1,la la land,2,Lagardère,1,laptop,2,lasagna,1,leagoo s9,1,led,1,legea salarizarii,1,legi,2,legisltatie,1,legume,1,levis,1,lg,1,lg oled tv,1,libertate presa,1,libertatea,1,liceu,2,lidl,1,lifestyle,2,litera,1,litoral,1,LITORAL TV,1,liviu dragnea,1,locuinte,1,locuri de munca,4,look tv,2,magazine,5,mai,1,maiaia,1,mall,1,malware,2,mamaia,1,mamaia music awards,1,manastiri,2,mancare,3,manchester by the sea,1,manusi,1,mapn,1,maramures,1,mare,4,marius moga,2,mark zuckerberg,1,masina de spalat,1,masini electrice,1,mass media,1,masterchef,2,mcdonald's,2,media,161,mediatii,1,medicamente,1,medici,1,mediu,10,mel gibson,1,Melissa McCarthy,1,messenger,1,mestesug,1,meteo,1,michelle obama,1,mihaela radulescu,2,mihai bendeac,1,mihai bobonete,1,mihai petre,1,mindufness,1,minionii,1,ministerul apararii nationale,1,ministerul comunicatiilor,1,mireasa pentru fiul meu,1,mirela boureanu vaida,1,misiune imposibila,1,mission to earth,1,mocanita,1,moda,3,monede virtuale,2,monumente,1,moonlight,1,mos craciun,1,motivational,2,mr. bean,1,muzica,283,muzica clasica,1,nasa,1,navodari,1,nebun de fericire,1,neptun tv,1,nest,1,netflix,7,nevazatori,1,neversea,3,nicole kidman,1,nokia,1,NOKIA 3310,1,notebook,1,nutiritie,1,nutritie,1,obor,1,oferta,1,oltchim,1,one plus 5,1,online,2,opc,1,operatori telefonie mobila,1,opinii,266,oppo,1,oracle,2,orange,3,oscar,2,ouija,1,ovidius,1,paduri,1,panouri fotovoltaice,1,paramount channel,1,parinti,3,parlament,1,parlamentare,1,paste,2,paula chirila,1,pensionari,1,personalitate,6,peste,1,Peter Dinklage,1,philips,1,piele,1,piele digitala,1,pilates,1,piratii din caraibe,1,pixels,1,placinta,1,plaja,2,planete,1,platforme,10,plati,3,pmp,1,pnl,1,politia romana,2,politica,53,port,1,port.ro,1,portare,1,portofoliu,16,posta romana,2,posturi tv,1,power rangers,1,poze,48,praga,1,praid,1,premii,3,preoti,2,prepay,1,presa,2,presedintele romaniei,1,prieteni,20,prieteni.,1,prietenii de la 11,1,prim ajutor,1,prima casa,1,prima tv,1,printrare 3d,1,prison break,2,pro cinema,1,pro tv,12,pro tv plus,1,probleme digestive,1,procter&gamble,1,profit.ro,1,program tv,1,programatori,1,proiecte,2,proiectoare,2,protectia consumatorului,2,protectia datelor,3,protest,1,proteste,2,psd,3,psihologie,41,publicitate,1,pungi biodegradabile,1,pungi plastic,1,pwc,1,questo,1,rabla,1,radar,2,radio,51,radio romania,2,radu micu,1,raja,1,rani emotionale,1,rasnov,1,ratc,1,ravasitul oilor,1,rcs-rds,15,realitate virtuala,2,realitatea tv,2,recenzii,13,reciclare,2,reclame,2,referedum,1,relatii,2,relaxare,1,religie,1,repatriot,1,restaurante,2,resurse umane,8,retail,3,retele sociale,3,retete culinare,18,revolut,1,ride sharing,1,ridley scott,2,robert tudor,1,roboti,1,robotizare,1,roland garros,2,romania,6,romania tv,2,Romanian Design Week,1,romanii au talent,1,romantic fm,1,romfilatelia,1,romica tociu,1,ronet,1,rowan atkinson,1,rusia,2,ryan gosling,1,salarii,3,salarizare,1,salvati copiii,1,SAMSUNG,7,sanatate,54,santorini,1,scania,1,scoala,1,securitate,1,seenow,1,segway,2,senat,1,seriale,23,shakira,1,shaorma,1,shopping,5,sibiu,1,signify,2,simona halep,3,sindicat,1,sindicate,2,sistem imunitar,1,sistem medical,1,ski,1,sky news,1,slabire,1,smart home,1,smart tv,1,smartphone,7,smiley,1,sms,1,smurd,1,social media,1,societate civila,1,soferi,1,software,1,somn,1,sony,1,sos de rosii,1,spatiu,1,spektr,1,spital,1,spitale,1,spitalul clinic judetean constanta,1,sport,57,sport.ro,2,spotify,1,star wars,2,starea natiei,1,start-up,3,Start-Up Nation,1,statistica,1,statistici,1,Steven Soderbergh,1,stiinta,20,stiri,71,stiri false,1,stomac,1,stranger things,1,strangere de fonduri,1,streaming,1,stres,3,studenti,1,studii,2,suicide squad,1,tabu,1,talent show,2,tarani,1,targ,1,taxa,1,taxe,1,taxi,1,taxify,1,tcl,2,team building,1,teatru,1,techirghiol,1,Technology Week,1,tehnologie,91,telecomunicatii,32,telefoane,4,telefonie,4,telekom,4,televiziune,395,televiziune prin cablu,4,televiziune romana,1,televiziunea romana,4,televiziuni,1,televizoare,1,tenis,4,teodosie,2,terapie,5,terapie lumina,1,the boss,1,the jungle book,1,the purge,1,the vampire diaries,1,tichete cadou,1,tiff,1,TIGARI,2,tigari electronice,1,timbre,1,timisoara,1,timp liber,3,tineri,3,tinitus,1,tnt,3,tom cruise,1,tom hardy,1,tomis,1,tort,1,tortellini,1,tracking,1,trafic de persoane,1,TRAILERE,6,trainwreck,1,transilvania international film festival,1,transport,3,transport aerian,1,tranzactii,1,TRAPPIST-1,1,tren,1,tron,1,trotinete,2,tulcea,1,turism,16,tutun,4,tv,2,TV ONLINE,10,tvr,8,tvr hd,2,twin peaks,1,ucraina,2,ue,1,uite cine danseaza,1,uniunea europeana,4,universitati,2,unsane,1,untold,1,upc,5,urzeala tronurilor,2,utile,11,vacante,1,vaccinare,1,valea muta,1,valentin uritescu,1,vanzari,1,vatican,1,vedete,194,vestimantie,1,vibe fm,1,video,262,video on demand,5,violenta,2,virgin radio,1,virusi,1,viscol,1,vitamine,1,vlog,7,vocea romaniei junior,3,vodafone,22,volte,1,vr,1,warcraft,1,website,3,welcome,1,westworld,1,whatsapp,1,will,1,william shakespeare,1,windows 10,1,wizz air,1,wowbiz,1,x factor,2,xiaomi,1,youtube,1,zapada,1,zarnesti,1,ziare,22,zilele prieteniei bergenbier,1,ziua copilului,1,ziua independentei,1,
ltr
item
Bogdan Chirea: TCL a prezentat ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home
TCL a prezentat ultima generație de electrocasnice și aplicația TCL Home
https://1.bp.blogspot.com/-gA2RDxbhvj4/YKuTS5DleII/AAAAAAACe8s/HlsdZ9nY5FUaNjxUrjf_b6VzXozzu2lKwCLcBGAsYHQ/w640-h376/tcl.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-gA2RDxbhvj4/YKuTS5DleII/AAAAAAACe8s/HlsdZ9nY5FUaNjxUrjf_b6VzXozzu2lKwCLcBGAsYHQ/s72-w640-c-h376/tcl.jpg
Bogdan Chirea
https://www.bogdan-chirea.ro/2021/05/tcl-prezentat-ultima-generatie-de.html
https://www.bogdan-chirea.ro/
https://www.bogdan-chirea.ro/
https://www.bogdan-chirea.ro/2021/05/tcl-prezentat-ultima-generatie-de.html
true
2613074061517816076
UTF-8
Toate postarile incarcate Nici o postare gasita VEZI TOT Mai mult Raspunde Anulare raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi tot RECOMANDAT ETICHETA ARHIVA CAUTA TOATE POSTARILE Nu au fost gasite articole pe baza cautarii tale Inapoi acasa Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata DUM LUN MAR MIE JOI VIN SAM Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie Ian Feb Mar Apr Mai Iun Iul Aug Sep Oct Noi Dec acum acum 1 minut acum $$1$$ minute acum o orao acum $$1$$ ore Ieri Cu $$1$$ zile in urma Acum $$1$$ saptamani mai mult de 5 saptamani Followers Follow Continut premium blocatD PASUL 1: Share pe o retea sociala PASUL 2: Click pe linkul postat pe reteaua sociala Copiaza tot codul Selectare cod Toate codurile au fost copiate Daca nu poti copia codurile / textele, apasati [CTRL]+[C] (sau CMD+C pe Mac) pentru a copia