Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Cum vrea să concureze aplicatia românească Star Taxi cu gigantii straini

Tehnologia a schimbat profund piața mobilității din România și pe măsură ce giganții precum Uber și Bolt s-au extins în mai multe orașe de l...

Tehnologia a schimbat profund piața mobilității din România și pe măsură ce giganții precum Uber și Bolt s-au extins în mai multe orașe de la noi, serviciile clasice de taximetrie au trecut de la proteste la adaptarea la noile tehnologii.

Star Taxi este aplicația 100% românească, care a schimbat piața națională de taximetrie în încercarea de a ține pasul cu concurența din ce în ce mai acerbă. 

„Star Taxi  este cea mai longevivă aplicație de tip taxi aggregator din țară, iar cheia succesului nostru constă în seriozitatea și respectul de care am dat și dăm dovadă atât față de clienții care se bucură de călătorii, cât și față de șoferii care folosesc aplicația zi de zi”, subliniază Vicol Moldoveanu, Project Manager Star Taxi.

 Nefiind asociată unei firme de taxi, aplicația permite comanda oricărei mașini afiliate sistemului. Astfel, te bucuri de comenzi preluate rapid, de orice șofer care folosește Star Taxi, optimizând la maximum timpul petrecut în trafic.

Aplicația este disponibilă gratuit în App Store, Google Play și AppGallery pentru București, Cluj, Iași, Constanța, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea, Timișoara, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Bârlad, Alba Iulia și Deva.

„Star Taxi este aplicația care îți aduce un taxi acolo unde ai nevoie, în orice moment al zilei. Comanda este transmisă către sute de mașini, fără ca tu sa pierzi timpul căutând numere de telefon sau așteptând ca cineva să îți preia solicitarea. Fără îndoială, Star Taxi a transformat transportul cu taxiul dintr-un lux într-o comoditate, iar rezultatele se văd  în încrederea pe care ne-o acordă utilizatorii”, completează Vicol Moldoveanu.

Pentru a se păstra relevantă într-o piață extrem de concurențială, în perioada următoare, compania își propune să crească nivelul investițiilor, inițiind deja discuții cu diverse platforme pentru lansarea și în domeniul pieței de livrări. Totodată, Star Taxi se concentrează și asupra dezvoltării serviciului Corporate pentru a veni în întâmpinarea clienților business și a companiilor interesate de transport urban în siguranță. Numărând 80 de milioane de comenzi, 2,5 milioane de descărcări și peste 22,000 de conturi de șoferi la nivel național.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS