Clever Media, compania ce detine posturile de televiziune Prima TV, Looksport, Agro TV, Profit.ro, Cinemaraton si Comedy Est anunta lansarea platformei online de continut video la cerere Prima Play.

La fel ca si alte platforme online precum Antena Play, platforma ofera acces la transmisiunile LIVE ale canalelor trustului dar si la continut video on demand. 

Platforma Primaplay vă oferă:

  • live 24/7 cu posturile tv ale grupului Clever Media (Prima TV, posturile LookSport, Profit TV, Agro TV, Profit.ro, Cinemaraton)
  • înregistrări ale emisiunilor difuzate de posturile Clever Media
  • recomandări de vizionare, pregătite de editori
  • programul tv al posturilor Clever Media, cu posibilitatea programării de alertare la ora începerii emisiunii/meciului favorit(e)
  • posibilitatea de a seta echipe favorite și a fi notificat apoi când joacă echipele respective
  • posibilitatea de a crea o listă de favorite, fie că sunt video-uri pe care doriți să le vedeți, fie emisiuni care urmează să ruleze


Conținutul de pe platformă este împărțit, după nivelul de acces, în 3 tipuri:

- conținut free - accesibil fără cont

- conținut logat - accesibil doar în baza unui cont de utilizator creat anterior

- conținut premium - accesibil în baza unui abonament lunar plătit



Crearea unui cont se face simplu, prin intermediul unui cont Google de exemplu, nefiind necesare introducerea unor date bancare decat daca doriti un cont Premium. 

In sectiunea de continut video gratuit se pot vedea emisiuni precum Stirile Focus Prima TV, Vorba lui Banciu, Cronica Carcotasilor si meciuri din competitia interna de fotbal difuzate in trecut de Look Sport.

Pe de alta parte, emisiuni precum Starea Natiei cu Dragos Patraru, Poezie si Delicateturi cu Mircea Dinescu,  Alege Reteta Nationala cu Horia Varlan de la Prima TV sunt incadrate la categoria Premium.

Continutul premium urmeaza sa fie marit in timp iar compania isi bazeaza atractivitatea pe acces la continut video on demand pentru competitiile sportive pentru care detine drepturi de difuzare precum Liga 1, Formula 1, La Liga, Moto GP, turnee de tenis, handbal s.a.

Platforma Prima Play se acceseaza direct din browser neexistand aplicatii dedicate pentru telefon sau smart tv.

Pretul unui abonament lunar este de 30 de lei, ceea ce poate fi considerat extrem de mult pentru acces la continut proponderent sportiv. Spre comparatie cel mai ieftin abonament Netflix costa aproximativ 40 de lei.