Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Schimbari majore la Virgin Radio din aceasta toamna

Virgin Radio trece prin schimbari majore ce vor avea loc din aceasta toamna. Statia ce face parte din trustul ce mai detine Europa FM si rec...

Virgin Radio trece prin schimbari majore ce vor avea loc din aceasta toamna. Statia ce face parte din trustul ce mai detine Europa FM si recent lansatul One World Radio face modificari in programele de dimineata si de seara.

Pentru posturile de radio, prime time-ul este reprezentat de matinale, si se pare ca statia a decis sa renunte la actuala echipa formata din Bogdan Ciudoiu si Ionut Bodonea. Cei doi au ramas singuri pe acel tronson dupa plecarea de vara trecuta a lui Andrei Lăcătuș.

Matinalul era prezentat de cei doi încă din 2017, când Virgin Radio a înlocuit Radio 21 cu scopul declarat de a crește audiența...

Informatia a fost confirmata de Bogdan Ciudoiu care a spus ca postul pregateste un alt matinal ce nu ii include pe cei doi.

Virgin Radio ramane si fara prezentatorii tronsonului de seara, Liza Sabău şi Gabriel Fereşteanu pleacă și ei de la acest post declarand ca isi doresc sa treaca pe tv. Cei doi au mai incercat acest lucru, cand au prezentat pentru cateva luni matinalul TVR.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS