iphone 13

Lansarea noilor device-uri iPhone 13 si iPhone 13 Pro a avut loc saptamana trecuta iar fanii din intreaga lume au asteptat cu mare interes aparitia noilor modele de telefoane, mai ales ca au fost anuntate cateva schimbari destul de interesante pentru intreaga serie la care americanii lucreaza de ceva vreme.

Noile smatphone-uri de la Apple vor fi disponibile la noi in tara si cu siguranta pentru o perioada indelungata de timp, vor fi si cele mai performante de pe piata.

Ce trebuie sa stiti pe scurt in legatura cu disponibilitatea, este faptul ca exista deja magazine, precum Quickmobile.ro, ce ofera deja la precomanda cele mai noi modele de telefoane mobile inteligente Apple.

Exista mai multe noutati cu privire la imbunatatirile aduse fata de vechea generatie. Imbunatatirile exista si se aplica pe toate planurile, atat din punct de vedere hardware cat si software, inclusiv in ceea ce priveste aspectul exterior. Terminalele ar trebui sa fie disponibile cu breton redesenta - mai îngust, grosime crescută, baterii mai mari dar si cu stabilizarea Sensor Shift disponibile si pe alte modele decat cel Pro Max, cum s-a intamplat pentru vechea generatie de smartphone-uri.

Altfel spus, printre noutatile cele mai importante ale seriei iPhone 13 se numara un nou procesor, o noua camera, un ecran mai performant, o paleta noua si foarte diversificata de culori, existand inclusiv zvonul cu privire la un 1 TB de spatiu de stocare, impreuna cu alte modificari pe care clientii le asteapta de foarte multa vreme deja.

Printre alte specificatii importante ale noilor device-uri Apple, numaram un sistem Face ID care a beneficiat de un upgrade superior si despre care se poate spune ca functioneaza fara probleme inclusiv in momentul in care vom purta masca, un nou procesor de ultima generatie Apple A15, ecrane de cea mai buna calitate care sunt disponibile cu rate de refresh de 120 Hz si inclusiv tehnologia ProMotion si lista poate continua.

Citeste detalii despre noile telefoane pe www.itmaniav.com