Postul de radio Virgin Radio vine cu noi nume ce se vor ocupa de matinalul statiei din aceasta toamna.

Dupa plecarea de la Virgin Radio a lui Bogdan Ciudoiu si Ionut Bodonea, ramasi in aceasta formula dupa plecarea lui Andrei Lacatus (Shurubel), postul va avea un nou matinal.

Emisiunea se va numi Virgin Radio Breakfast si va fi prezentata de Andrei Niculae, ce se ocupa de tronsonul de dupa-amiaza al statiei, si de Veronica Trandafir.

Andrei nu este un DJ obișnuit. E născut să fie entertainer. Vero este cea mai bună prietenă a lui. Și cea mai bună voce feminină pe care am descoperit-o anul acesta. Dacă pe Andrei l-ai cunoscut deja (da, tipul cu râsul molipsitor pe care-l ascultai în fiecare după-amiază la Virgin Radio), o vei îndrăgi cu siguranță și pe Vero, cea mai bună prietenă a lui Andrei.

Din 6 septembrie, Virgin Radio Breakfast vine cu multe surprize, concursuri, muzică bună, prieteni vechi și altele. Și nu oricum, ci cu un maraton de peste 24 de ore, timp în care Andrei & Vero au întâlnire cu The Motans, Carla’s Dreams, Marius Moga, Speak și Ștefania, Codin Maticiuc, Smiley, Liviu Teodorescu și multi alții.

Ramona Dumitrescu, cea care s-a ocupat de matinalul postului pe prioada verii, paraseste si ea Virgin Radio, dupa cum au anuntat deja reprezentantii postului de radio. 

Postul urmeaza sa isi anunte grila de toamna si noile emisiuni, dupa ce, tot din aceasta vara, un alt cuplu de prezentatori si-a luat la revedere de la post, Liza Sabau si Gabriel Feresteanu.

Schimbarile majore de la Virgin Radio au inceput din aceasta primavara cand Bogdan Strătulă a fost numit noul Director de Programe al stației. Stratula a fost realizatorul matinalului “Rondul de dimineață” la Pro FM, alături de Răzvan Exarhu, după care a preluat conducerea întregului post de radio Pro FM, apoi pe cea a Radio ZU. A fost apoi Channel Manager la Antena 1, precum și General Manager la MediaPro Music.

Virgin Radio Romania s-a lansat în ianuarie 2017, inlocuind Radio 21,  și face parte din același trust media ca Europa FM și One World Radio. Este un post național de radio cu acoperire în majoritatea orașelor țării și se diferențiază printr-o abordare neconvențională, autentică și foarte creativă, difuzând 24/7 hip-hop, R&B și new music. De asemenea, având valori specifice brand-ului Virgin Radio, cunoscut și iubit în toată lumea, este singurul post de radio din țară partener Tomorrowland și recunoscut oficial de TikTok.