hbo max europa


HBO a transmis astazi un eveniment online prin care a anuntat lansarea in Europa a serviciului sau de video la cerere HBO MAX, ce se va lansa si in Romania in anul 2022.

Citeste aici detalii >> Lansarea HBO MAX în România a fost amânată până în 2022

Puteti urmari inregistrarea evenimentului de azi pe pagina de Facebook a HBO Romania, facand click aici.

HBO Max va oferi conținut de la Warner Bros., HBO, HBO Max, DC și Cartoon Network într-un singur serviciu de streaming, pentru prima dată. Tot ceea ce iubești.Totul la un loc. 

Pentru inceput, HBO MAX va fi disponibil la nivel european începând cu data de 26 septembrie 2021 in Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda si Andorra.

La începutul anului viitor, HBO Max va fi disponibil și în România, alături de alte țări din Europa Centrală și de Est, precum, Croația, Moldova, Muntenegru, Polonia, Ungaria, Bulgaria, la fel ca și în Portugalia.

”HBO Max va fi disponibil prin magazinele de aplicații și producțiile vor fi disponibile pe tot felul de dispozitive, ca de exemplu, pe smartphone-uri, tablete, televizoare”, a precizat într-un eveniment de presă care anunță lansarea serviciului HBO Max în Europa Christina Sulebakk, Head of HBO Europe.

Pe pagina de Facebook a HBO Romania, reprezentantii companiei confirma ca serviciul va inlocuit complet actualul HBO GO si ca utilizorii actuali vor fi migrati catre noua platforma HBO MAX. De fapt, HBO MAX va functiona pe o noua platforma, diferita de cea actuala, spre exemplu utilizatorii vor putea personaliza profilul, iar părinții vor putea alege conținutul adecvat pentru vârsta copiilor care-l privesc.

„De la Singin’ in the Rain/ Cântând în ploaie la The Matrix, de la Game of Thrones/ Urzeala tronurilor la Mare of Easttown/ Crima din Easttown, de la The Flight Attendant/ Însoţitoarea de zbor la Gossip Girl, de la Superman la The Joker, şi de la Bugs Bunny la Scooby Doo, oferta este una extrem de bogată pentru fiecare membru al familiei, precum şi o experienţă de vizionare superioară. În curând, HBO Max va fi disponibil în 27 de ţări din Europa şi 67 în întreaga lume – dar nu ne oprim aici, avem multe de oferit şi sperăm ca în 2026 să fim prezenţi în 190 de teritorii,” a spus Johannes Larcher, Head of HBO Max International.

Oficialii HBO menționează faptul că utilizatorii HBO Max vor avea acces la noile producții Warner Bros din cinematografe la aproximativ 45 de zile de la lansare.

Prețul abonamentului este de circa 8,99 euro/lună în țările nord-europene, prețul abonamentelor la HBO Max pentru România și celelalte țări în care serviciul va fi disponibil din 2022 urmând să fie anunțat mai aproape de lansare. Discuția legată de prețuri este un pic mai complicată întrucât, în prezent, HBO GO operează pe un model abonare prin intermediul unui operator sau direct de pe site, cu un card bancar. Abonatii Digi (cel mai mare operator din țară) primesc acces gratuit la HBO Go dacă activează pachetul Max Pack si au si internet de la companie. Extraopțiunea Max Pack costă doar 15 lei la Digi, în timp ce 9 euro înseamnă 45 de lei. Optiunea de abonare direct pe site cu un card bancar costa 4 euro in acest moment.