orange sport

Orange România anunță schimbarea denumirii canalelor de sport Telekom Sport în Orange Sport ca parte a tranzactiei finalizate de preluare a serviciilor fixe ce a inclus și preluarea acestor posturi tv.

Canalele vor ajunge la a treia denumire dupa ce initial s-au numit Dolce Sport (serviciul DTH al Romtelecom), apoi au devenit Telekom Sport (dupa preluarea de catre operatorul german). 

Orange a depus si obtinut de la CNA acordul de schimbare a denumirii posturilor TelekomSport 1,2,3 si 4 în Orange Sport 1,2,3 si 4. 

Canalul informativ Telekom Info va fi inchis urmand sa fie inlocuit in grila de programe cu Orange Info, post care emite deja.

Cel mai probabil, schimbarea de denumire va avea loc foarte curand, canalele de sport fiind promise ca parte din oferta convergentă a operatorului.

Canalul de Youtube al Telekom Sport a primit deja denumirea Orange Sport Romania si foloseste la logo sigla Orange.

Site-ul telekomsport.ro este in continuare activ si nu stim daca va avea parte de o modificare completa de design alaturi de, cel mai probabil, o noua adresa web, cel mai probabil orangesport.ro

Pentru pasionații de sport, grilele TV Orange și Orange Romania Communications vor cuprinde, în curând, și programele sportive Orange 1, 2, 3 și 4. Astfel, ei vor putea urmări pe smart TV, telefon sau tabletă cele mai importante emisiuni și competiții sportive de fotbal (UEFA Champions League, Liga 1, Liga 2 și Cupa României, La Liga și Serie A), baschet (NBA), handbal (EHF Champions League, European Cup feminin și masculin), rugby (6 Nations) și Formula 1.

Inainte de tranzactia dintre Orange si Telekom, canalele Telekom Sport au trecut prin dificultati serioase. Angajatii posturilor au fost  preluati de grupul Clever Media, acesta fiind si motivul pentru care vocea unor comentatori precum Bogdan Cosmescu sau Emil Gradinescu se pot auzi si la transmisiunile de pe canalele Look Sport, care la randul lor vor deveni Prima Sport.