tekken

După ce a contribuit la aducerea celebrelor francize precum DotA 2 și Castlevania la televizor, Netflix se îndreaptă din nou către o franciză istorică de jocuri pentru a o adăuga la biblioteca sa de conținut, Tekken.

Sâmbătă, streamerul a anunțat că va lansa Tekken: Bloodline, o adaptare animată a popularului serial de jocuri de luptă Bandai Namco, în 2022.

În trailerul pe care Netflix l-a împărtășit împreună cu anunțul, ne este prezentat protagonistul Jin Kazama, care s-a alăturat francizei ca personaj jucabil în Tekken 3 din 1996. În serial, Kazama pornește într-o căutare de răzbunare atunci când mama lui, Jun, cade prada la ceea ce ea denume;te ca fiind un un demon. Kazama apelează ulterior la bunicul său, Heihachi Mishima, pentru ajutor. Dacă bătrânul Mishima emană o atmosferă sinistră, este pentru că el este principalul răufăcător al francizei Tekken. Căutarea lui Kazama îl duce în cele din urmă la Turneul Regele Pumnului de Fier, unde vedem câteva fețe cunoscute.

În afară de a ști că va apărea mai târziu în acest an, nu avem o dată exactă de lansare pentru Tekken: Bloodline. Bilanțul Netflix cu adaptări de jocuri video a depins în mare parte de companiile cu care a colaborat pentru a lucra la acele proiecte. Producții precum Arcane și The Witcher: Nightmare of the Wolf au fost un succes pentru companie datorită implicării unor studiouri precum Fortiche și Studio Mir.