chris evans iphone

Cred că cei mai mulți dintre noi putem fi de acord că, dacă am fi celebrități care au jucat în unele dintre cele mai mari filme din toate timpurile, am avea întotdeauna cea mai recentă și cea mai bună tehnologie. Se pare că nu așa merg lucrurile pentru Chris Evans, Căpitanul America din The Avengers.

Pe 23 iunie 2022, el a postat un mesaj pe Twitter și Instagram că în sfârșit își face upgrade la telefon: „RIP iPhone 6S”, a spus el. „Am avut o călăorie bună împreună.”

În postările sale, Evans spune că va duce dorul butonului de pornire al dispozitivului din 2015 - o fotografie pe care a postat-o ​​arată că face upgrade a ceea ce pare a fi un iPhone 13 Pro - dar nu și faptul că a fost o „bătălie” să încearce să  facă modelul 6S să se încărce.  El mai menționează că nu va rata imaginile granulare de la camera de 12 megapixeli a lui 6S. — puteți vedea exemple ale acestora pe toată pagina sa de Instagram.

Această postare nu este de a îl face de rușine pe Evans pentru că are un telefon vechi. De fapt, mulți ar fi de acord că 6S (un model pe care l-am avut și eu) este cel mai bun telefon pe care Apple l-a făcut vreodată, cu capacitatea sa perfectă de ținere, mufa pentru căști și a doua generație de Touch ID. Nu am decât respect pentru Evans pentru că a continuat să-l folosească. 

Cu toate acestea, era probabil momentul să facă un upgrade; Apple a anunțat recent că următoarea versiune de iOS nu va suporta 6S, care a continuat să primească actualizări de software timp de șapte ani. În plus, 6S nu avea încărcare fără fir, ceea ce înseamnă că atunci când portul Lightning începe să se uzeze, nu ai noroc, trebuie să mergi în service cu el.