mick jagger covid-19

The Rolling Stones au anulat încă o dată din „SIXTY Tour” după ce Sir Mick Jagger a fost testat pozitiv pentru COVID-19.

Rockerii au fost forțați să-și amâne concertul din Amsterdam la Johan Cruijff Arena luni (13.06.22), cu câteva ore înainte ca acesta să înceapă, după ce legendarul solist a fost diagnosticat cu coronavirus.

Trupa a anunțat că nu va mai cânta vineri (17.06.22) pe stadionul Wankdorf din Elveția, așa cum a fost planificat.

Într-o nouă actualizare pe rețelele de socializare, ei au spus: „The Rolling Stones îi pare profund rău pentru această amânare, dar siguranța publicului, a colegilor muzicieni și a echipeu de turneu trebuie să aibă prioritate”.

Rockerii se așteaptă să reia turneul pe 21 iunie pe stadionul San Siro din Milano, Italia.

De asemenea, The Stones urmează să cânte la American Express presents BST Hyde Park sâmbătă, 25 iunie, cu o altă reprezentație pe 3 iulie.

Anunțând anularea spectacolului de la Amsterdam, Mick și co au spus: „The Rolling Stones au fost forțați să anuleze concertul de diseară din Amsterdam la Johan Cruijff Arena, după ce Mick Jagger a fost testat pozitiv după ce a experimentat simptome de Covid la sosirea pe stadion.

„The Rolling Stones regretă profund amânarea din această seară, dar siguranța publicului, a colegilor muzicieni și a echipei din turneu trebuie să aibă prioritate.

„Spectacolul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Biletele pentru spectacolul de diseară vor fi onorate pentru data reprogramată. Așteptați pentru detalii.”

Sir Mick și-a cerut scuze fanilor olandezi ai trupei, spunând pe Twitter: „Îmi pare atât de rău că am fost nevoiți să amânăm spectacolul de la Amsterdam cu un preaviz atât de scurt în această seară.

„Din păcate tocmai am fost testat pozitiv pentru Covid. Ne propunem să reprogramam data cât mai curând posibil și să revenim cât mai curând posibil. Multumesc pentru rabdarea si intelegerea voastră. Mick.”