squid game

Netflix își transformă popularul și distopicul serial Squid Game într-o competiție reală, cu un mare premiu în bani.

Netflix a declarat că Squid Game, The Challenge va fi cea mai mare competiție de tip reality show de până acum. Concurenții vor participa la jocuri inspirate de Squid Game -- gândiți-vă Red Light Green Light și provocarea honeycomb -- pentru o recompensă uimitoare de 4,56 milioane USD.

Reality show-ul de 10 episoade va fi filmat în Marea Britanie și coprodus de studioul care a adus telespectatorilor The Circle, un reality show Netflix influențat de social media. 

Spre deosebire de drama Netflix, jucătorii din Squid Game, The Challenge nu vor fi afectați și vor părăsi competiția „nevătămați”, potrivit Netflix. Cei interesați să participe la show-ul de jocuri pot aplica pentru a fi unul dintre cei 456 de jucători pe SquidGameCasting.com.

Netflix nu a dezvăluit când va fi lansat serialul, dar site-ul de casting spune că jucătorii vor trebui probabil să fie disponibili la „începutul anului 2023” pentru competiție.

Squid Game a debutat pe Netflix în septembrie 2021 și a devenit rapid o senzație la nivel mondial, încasând peste 1,65 miliarde de ore de vizionare în primele 28 de zile după premieră. Deține recordul ca cea mai populară serie a serviciilor de streaming din toate timpurile, potrivit Netflix. 

Anunțul show-ului vine după știrea că Netflix a reînnoit Squid Game pentru un al doilea sezon.