zenitech

Începând cu luna aceasta, angajații de pe plan local ai companiei specializate în tehnologie transformațională Zenitech au adoptat un model de lucru hibrid, având acces la o rețea extinsă de spații de lucru flexibile, în urma încheierii unui parteneriat cu Pluria, platformă internațională care permite companiilor posibilitatea implementării unui model de lucru eficient.

Zenitech are o prezență internațională, având birouri în Marea Britanie, Ungaria, Lituania, și România. Aceasta este pentru prima prima dată când Zenitech a implementat modul de lucru hibrid – denumit Z-WoW | Zenitech Way of Working. Decizia a venit ca urmare a unui sondaj desfășurat în rândul angajaților companiei Zenitech, care și-au exprimat preferința de a lucra într-un mod flexibil, menit să vină în întâmpinarea propriilor nevoi. 

„Am desfășurat un sondaj pentru a înțelege preferințele angajaților noștri când vine vorba de dorința de a participa la evenimente și întâlniri offline, precum și dorința de a avea acces la spații de lucru diferite de locuința lor. Majoritatea covârșitoare a colegilor intervievați ne-a spus că aceste aspecte sunt importante pentru ei, astfel că am adresat această nevoie prin intermediul parteneriatului cu Pluria. Am definit modul nostru de lucru ca fiind unul hibrid, fără a limita sau a ne aștepta ca echipele noastre să meargă complet la biroul din Cluj, sau să lucreze complet de la distanță. Ne bucurăm și susținem o prezență personalizată a echipei noastre aici, iar acum vom putea facilita colaborarea offline în mai multe orașe din România având acces la spații de lucru prin intermediul Pluria”, spune Csaba Süket, Cofondator al Zenitech.

De altfel, așa cum o arată și studiile internaționale, dar și conform analizei calitative efectuate recent de către Pluria, România lucrează hibrid 2022, modelul de lucru hibrid a câștigat teren considerabil în raport cu celelalte modele, devenind una dintre opțiunile preferate de companii și, totodată, norma pe plan local. Mai mult, aproape jumătate din companiile intervievate și-au propus mărirea echipelor de lucru, prin angajarea specialiștilor în regim remote. 

„Parteneriatul cu Zenitech România este un semn încurajator că industria de IT a înțeles cel mai repede importanța de a pune în centrul preocupărilor nevoile actuale ale angajaților: flexibilitate completă care să le permită să se concentreze la proiectele importante, indiferent de locul din care lucrează, acces la servicii esențiale, precum posibilitatea de a lucra dintr-o rețea variată de spații oricând aceștia au nevoie. Faptul că sucursala din România este prima unde Zenitech implementează un astfel de serviciu arată că organizațiile locale sunt conectate la tendințele de azi și fac eforturi active să îmbunătățească modul în care lucrează angajații lor”, afirmă Andrei Crețu, CEO și Cofondator al Pluria.

Astfel, prin intermediul acestui parteneriat, angajații Zenitech România au acces rapid la o platformă care acoperă în mod facil toate nevoile de lucru în regim hibrid într-un singur loc: de la o rețea internațională de spații flexibile în Europa și LATAM (România, Spania, Portugalia, Columbia, Mexic, Brazilia), o soluție de office management care îi ajută să își gestioneze capacitatea propriilor birouri, precum și toate materialele necesare pentru implementare, de la comunicare internă la sesiuni de onboarding și suport chat în aplicația mobilă.