survivor 2022

Pro TV a încheiat aseară epopeea Survivor 2022 după ce l-a desemnat câștigător pe Alexandru Delea, concurent ce a făcut parte din echipa Războinicilor.

Show-ul s-a bucurat de rezultate bune de audiență și la Pro TV, după ce în ultimii doi ani emisiunea a fost difuzată la Kanal D, unde a performat.

Prezentat de același Daniel Pavel, sezonul 2022 al Survivor s-a bazat pe aceiași rețetă și aceiași locație: Republica Dominicană. 

Spre deosebire de Kanal D, Pro TV a redus anul acesta numărul de episoade, de la 4 la 3, iar echipa de producție a introdus câteva noutăți și schimbări in show: introducerea unei insule a exilului, modificarea componentei celor două echipe dar și denumirea lor. 

În finală, Alex Delea s-a duelat cu colegul său Ionuț Popa și cu Elena Chiriac. Câștigător al ultimei probe sportive Alex a câștigat voturile telespectatorilor în detrimentul colegei Elena Chiriac.

Nu știu dacă doar mi s-a părut mie… dar de asta nu a câștigat cazul social, poate că și din acest motiv Pro TV a avut de câștigat. Cu toate astea, taberele de fani sunt destul de împărțite și nu mi-ar fi greu să găsesc critici și povești de la comentacii de pe Facebook. Opinia personală este că cel care a primit premiul anul acesta a câștigat pe baza calităților sale sportive, decenței, personalității sale.

In finala de aseară, prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Pro TV a dat deja startul castingului pentru sezonul următor. Ceea ce înseamnă că Pro TV va difuza și anul viitor reality show-ul. Cei interesați se pot înscrie online pe pagina web a postului.

Survivor România 2022 a debutat anul acesta în luna Ianuarie. Emisiunea a fost constant pe primele locuri in audientele în zilele de difuzare. Show-ul a fost difuzat în reluare pe Pro2/Acasa iar edițiile cu o zi înainte pe Voyo. Rămâne neclar cum au avut loc votările din partea publicului și mulți sunt în continuare neîncrezători ca participanții la concurs au dormit pe jos și au făcut foamea. 

Nu au lipsit bârfele, ridicate la rang de artă, în emisiunea lui Cătălin Măruță, accidentările, rivalitățile și poveștile lacrimogene.