evomag.ro

Recent

latest

Zyxel prezintă acces point-ul cu suport WiFi 6 NWA55AXE

Vă gândiți să faceți upgrade la tehnologia 11ax (WiFi 6) pentru rețeaua dumneavoastră wireless în aer liber? Zyxel NWA55AXE poate fi o solutie.

marți, iulie 05, 2022

/ by Bogdan Chirea
zyxel nwa55axe

Vă gândiți să faceți upgrade la tehnologia 11ax (WiFi 6) pentru rețeaua dumneavoastră wireless în aer liber? Zyxel NWA55AXE este un dispozitiv accesibil cu capabilități avansate.

Proiectat pentru medii exterioare dure, NWA55AXE, rezistent la intemperii, clasificat IP55 este cel mai bun punct de acces WiFi 6 pentru exterior pentru a vă extinde rețeaua wireless în exterior.

Toată lumea trebuie să ia o pauză, iar vara vrem să petrecem cât mai mult timp în aer liber, totuși vrem să rămânem permanent conectați. Cu cel mai recent access point WiFi 6 de la Zyxel, chiar și cea mai mică firmă poate oferi conexiuni WiFi excelente în aer liber, spune Patrick Hirscher, EMEA Wireless Market Development Manager la Zyxel.

În această perioadă a anului în Europa, gândurile noastre se îndreaptă către vacanță. Cu toții trebuie să luăm o pauză, să ne relaxăm și să uităm de muncă pentru câteva zile. Dar fie că preferi să petreci timp în munți și păduri, lângă o piscină sau pe o plajă, vei dori totuși să rămâi conectat.

Deși mulți dintre noi avem activat serviciul de date mobile, este întotdeauna de preferat să folosim o conexiune WiFi, deoarece va fi mai rapidă și mai stabilă. Utilizarea WiFi înseamnă, de asemenea, că vă puteți salva cota alocată de date mobile pentru atunci când aveți nevoie cu adevărat de ele - în locuri în care nu puteți obține WiFi.

Pentru baruri, cafenele, restaurante, hoteluri, pensiuni, parcuri tematice și toate celelalte afaceri care ne ajută să ne distrăm în vacanță, este important să oferim cea mai bună acoperire WiFi posibilă. Există însă două probleme – sau cel puțin două lucruri care sunt percepute ca fiind probleme.

În primul rând, WiFi-ul este un fel de tehnologie de interior care nu se pretează cu adevărat pentru setările exterioare - și majoritatea oamenilor își doresc să fie în aer liber atunci când sunt în vacanță. În al doilea rând, faptul că oferirea unui serviciu de acces Wi-Fi de bună calitate tuturor este destul de costisitor, iar oferirea unei versiuni ieftine, cu preț redus, nu este o rezolvare fericită pentru toată lumea.

Deși în urmă cu ceva timp aceste enunțuri ar fi putut conține o doză de adevăr, ambele sunt acum complet depășite – iar access point-ul Zyxel NWA55AXE WiFi 6 este dovada acestui lucru. Proiectat special pentru utilizarea în aer liber, are un grad de protecție IP55, ceea ce înseamnă că are o protecție excelentă împotriva prafului și apei. Poate fi montat cu ușurință pe un perete sau pe un stâlp și poate fi gestionat folosind platforma cloud Nebula, astfel încât să puteți controla de la distanță toate setările de pe un smartphone, tabletă sau laptop, fără a fi nevoie să puneți mâna efectiv pe dispozitiv.De asemenea, acceptă WiFi 6 și, prin urmare, vă oferă cele mai rapide viteze și este capabil să suporte densități mari de utilizatori cu care vă puteți cu ușurință confrunta atunci când barurile, cafenelele și alte locuri populare sunt aglomerate. Cu 2 antene externe duale, dispozitivul are o rază de acțiune excelentă și va oferi tuturor utilizatorilor conexiuni stabile și sigure în orice moment. De asemenea, antenele externe sunt orientate în jos pentru a se asigura că oferă cea mai bună acoperire atunci când acces point-ul este montat într-o poziție aflată la înălțime.

În ceea ce privește costurile, NWA55AXE este promovat ca fiind un dispozitiv accesibil. Deși folosește cele mai noi tehnologii disponibile, cei de la Zyxel spun că produsul lor a fost conceput pentru a fi un access point WiFi 6 pentru spații deschise care este la îndemâna chiar și a celei mai mici companii.


Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Translate

Citește-ne și pe Google News

litera.ro
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo